22/06/2024

Τέλος εποχής για ΕΠΑΜ Λουτρακίου [ανακοίνωση]

0

Τέλος εποχής για ΕΠΑΜ Λουτρακίου [ανακοίνωση]

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Τέλος εποχής για ΕΠΑΜ Λουτρακίου [ανακοίνωση]Αγαπητοί συμπολίτες-ισσες,
Τέσσερα χρόνια πέρασαν από την ημέρα που ιδρύθηκε στο Δήμο Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγ. Θεοδώρων ο Πυρήνας μας και σε αυτό το χρονικό διάστημα προσπαθήσαμε με όσες δυνάμεις είχαμε να δώσουμε το παρόν, αντιτασσόμενοι την λαίλαπα των μνημονίων που εφάρμοσαν όλες οι δοσιλογικές κυβερνήσεις που υποτάχθηκαν στις βουλές των φίλων-κατακτητών μας επιβάλλοντας την εξαθλίωση ως νέα καθημερινότητα στον ελληνικό λαό.
Σε αυτό το χρονικό διάστημα δεν διστάσαμε είτε με παρεμβάσεις μας είτε ακόμα και με σύγκρουση να έρθουμε αντιμέτωποι με όλες τις επαίσχυντες καταστάσεις που δημιουργήθηκαν από την εφαρμογή των μνημονίων στο τόπο μας. Η επιβράβευση μας όμως, ήρθε μέσα από όλους εσάς τους συμπολίτες μας όχι μόνο μέσω της ψήφου, που σταθερά στο Δήμο μας είχαμε ποσοστό άνω του 2,5% σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις, αλλά και της αναγνώρισης που είχαμε από το σύνολο των πολιτών και των πολιτικών δυνάμεων του τόπου μας για τον ανιδιοτελή και αξιοπρεπή αγώνα που δίνουμε όλα αυτά τα χρόνια.
Δηλώνουμε ότι παραμένουμε πιστοί στα 5 προτάγματα του Ε.ΠΑ.Μ.
1ον.    Μη αναγνώριση του δημόσιου χρέους με βάση το διεθνές δίκαιο.
2ον.    Ανατροπή όλων των συμφωνιών, δεσμεύσεων και μέτρων.
3ον.    Αποχώρηση από την Ε.Ε. με πρώτο βήμα την έξοδο από το ευρώ.
4ον.    Δίκη όλων των υπευθύνων
5ον.    Συντακτική εθνοσυνέλευση για να έχουμε επιτέλους το δικό μας δημοκρατικό
σύνταγμα.
Δυστυχώς όμως, δεν μπορούμε να συνεχίσουμε να δίνουμε αυτό τον αγώνα χωρίς να υπάρχει και η αντίστοιχη αναγνώριση μέσα από τον ίδιο μας το χώρο και επειδή αισθανόμαστε απογοητευμένοι και προδομένοι από συναγωνιστές και καταστάσεις εντός της περιφέρειας μας αλλά και κεντρικά που μας θύμισαν κομματικούς μηχανισμούς άλλων εποχών και προκειμένου να μην δώσουμε διχαστική εικόνα που θα βλάψει τον πολιτικό μας χώρο τοπικά, αποφασίσαμε να προβούμε στην παύση λειτουργίας του Πυρήνα μας αφήνοντας ελεύθερο το πεδίο για αυτούς, να ενεργήσουν κατά το δοκούν.
Αισθανόμαστε την βαθύτατη υποχρέωση να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους συμπολίτες μας που όλα αυτά τα χρόνια συμπορεύθηκαν μαζί μας και δεσμευόμαστε ως άνθρωποι ότι θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε και να διεκδικούμε, έστω και μέσα από συλλογικότητες, μια καλύτερη μέρα για το τόπο μας και τα παιδιά μας.
Ευχή όλων μας είναι ο αγώνας του Ε.ΠΑ.Μ. για ένα καλύτερο μέλλον και μια ελεύθερη πατρίδα, να δικαιωθεί τελικά.

ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΥΡΗΝΑ

Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΡΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ
ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
ΓΕΡΟΥ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΒΡΑΧΑΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΓΛΕΖΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΜΠΑΣΤΑ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΑΤΟΣ ΜΕΝΕΛΑΟΣ
ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΠΑΥΛΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ
ΡΙΖΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΘΟΛΙΚΗ
ΣΠΙΝΑΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *