Τάκης Ρέππας: “Φοβάμαι να φορτωθώ την ταμπέλα του ρατσιστή” [Video]

Υπάρχει και αυτή η προσέγγιση στο λεγόμενο μεταναστευτικό.

Με απόλυτη πίστη στην ανθρωπιά και στην αλληλεγγύη, με απόλυτη βεβαιότητα ότι οι μετανάστες είναι πρόσφυγες κατατρεγμένοι, ευγενικοί και άκακοι, με απόλυτη εμπιστοσύνη στους μηχανισμούς ελέγχου και στην δύναμη της πολιτείας που αφήνει να μπουν στη χώρα μας και στην Ευρώπη μόνο οι πρόσφυγες που έχουν ανάγκη από στέγη και φαγητό αποκλείοντας τα κακοποιά στοιχεία από τη φύση τους, αποκλείοντας κι εκείνους που από ανάγκη (κατανοητό ωστόσο και πάλι επικίνδυνο) μπορούν να εγκληματήσουν.

Ο κ. Ρέππας  σε μια ενδιαφέρουσα τοποθετηση προβληματίστηκε για το φόβο όσων θεωρούν ότι οι μετανάστες θα αλλιώσουν τον ελληνισμό, μάλιστα είπε ότι η Περαχώρα έγινε από Αρβανίτες.  Σε αυτό οι Περαχωρίτες Δημοτικοί Σύμβουλοι αντέδρασαν.

Επίσης φοβήθηκε να φορτωθεί την ταμπέλα του ρατσιστή. Εδώ θα πρέπει να παρατηρήσουμε ότι μερικές ημέρες αργότερα και συγκεκριμένα στις 24 Ιουνίου ακουλούθησε  το δελτίο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ που ήταν στο ίδιο μήκος κύματος.

 

Ακολουθεί σχετικό το Δελτίο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ

Με οδυνηρή έκπληξη πληροφορηθήκαμε το ψήφισμα του Συμβουλίου της Δημοτικής Ενότητας Αγίων Θεοδώρων το οποίο και ψηφίστηκε και από το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων για το θέμα φιλοξενίας Προσφύγων σε 2 ξενοδοχεία της Περιοχής.

Δε θέλουμε να σχολιάσουμε ούτε το ρόλο της Ύπατης Αρμοστείας ούτε και την τελική κατάληξη του ζητήματος. Θέλουμε όμως να εκφράσουμε την έντονη αντίθεσή μας σε ενέργειες που απομονώνουν το συγκεκριμένο Δήμο από τη διεθνώς αναγνωρισμένη ομόθυμη συμπαράσταση του Ελληνικού λαού προς τους πρόσφυγες και προσπαθούν να εμφανίσουν αρνητ ικά διακείμενο το δημοκρατικό λαό του συγκεκριμένου Δήμου. Απόψεις σαν κι αυτές που εκφράζονται στο συγκεκριμένο ψήφισμα, όπως π.χ. ότι οι πρόσφυγες αποτελούν υγειονομική βόμβα, ότι δημιουργείται μεγάλο πρόβλημα ασφάλειας των κατοίκων, ότι αποτελούν εμπόδιο για τους παραθεριστές και ότι θα μας πιουν το νερό μας (πάλι καλά που δεν αναφέρεται το αίμα μας) δε νομίζουμε ότι απηχούν τη στάση και τις διαθέσεις των δημοτών.

Ο Ελληνικός λαός θα συνεχίσει να βοηθά και να συμπαραστέκεται στους πρόσφυγες. Θα συνεχίσει να πολεμά τις αιτίες της προσφυγιάς που δεν είναι άλλες από τους πολέμους.

Κόρινθος 24/6/16

Η ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας

Πηγή : Loutrakitv.gr

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

One thought on “Τάκης Ρέππας: “Φοβάμαι να φορτωθώ την ταμπέλα του ρατσιστή” [Video]

  1. Ζήτω ο τεράστιος, ο μοναδικός, ο ατελείωτος, ο απίστευτος σύντροφος και συναγωνιστής Τάκης Ρέππας! Εεεεεεεεεεε, τέρας μορφώσεως!

Leave a Reply

Your email address will not be published.