16/06/2024

Σύλλογος Ξενοδόχων «Το Λουτράκι» – Τουριστικοί Φορείς συγχαίρουν το Δ.Σ. της Τουριστικής Λουτρακίου για τις εξελίξεις στο Υδροθεραπευτήριο

1

Σύλλογος Ξενοδόχων Λουτρακίου – Αγ. Θεοδώρων «Το Λουτράκι», για τις εξελίξεις στο Υδροθεραπευτήριο

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Σύλλογος Ξενοδόχων ΛουτρακίουΗ πρόσφατη ομόφωνη Απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Τουριστικής Λουτρακίου ΑΕ. σχετικά με την διευθέτηση αφενός μεν της οφειλής προς την πιστώτρια Τεχνική Εταιρεία, αφετέρου δε την εκμίσθωση της λειτουργίας του Υδροθεραπευτηρίου και την ανάπτυξη της μονάδας με προοπτική εξυγίανσης της εταιρείας με ιδιωτικοοικονομικά πλέον κριτήρια, είναι σαφώς στην σωστή κατεύθυνση, για την οποία οφείλουμε να εκφράσουμε δημόσια τα συγχαρητήριά μας προς το Δ.Σ. της Τουριστικής Λουτρακίου.

Θεωρούμε ότι η παραπάνω ομόφωνη Απόφαση θα αποτελέσει ορόσημο στην κατεύθυνση της τουριστικής ανάπτυξης του Λουτρακίου αλλά και του Δήμου, της αναστροφής της πτωτικής πορείας των τελευταίων ετών, δίνοντας προοπτική στην πλήρη αξιοποίηση της κορυφαίας για τον τόπο μας επένδυσης του Υδροθεραπευτηρίου, διασφαλίζοντας την απρόσκοπτη και πλήρη λειτουργία του, μεριμνώντας παράλληλα για τους εργαζόμενους σε αυτό.

Σαν τουριστικοί φορείς και επιχειρήσεις δεσμευόμαστε να συμβάλλουμε στην κάθε αναπτυξιακή ενέργεια και κοινή προσπάθεια, ώστε το Υδροθεραπευτήριο να προσφέρει ολοκληρωμένες ποιοτικές υπηρεσίες με κατάλληλη τιμολογιακή πολιτική και να λειτουργήσει ως πόλος έλξης επισκεπτών για τουρισμό υγείας και ευεξίας από την Ελλάδα και το εξωτερικό, δίνοντας νέα πνοή στον ιστορικό τουριστικό μας προορισμό.

Είναι βέβαιο ότι μέσα από συναινετικές διαδικασίες των Δημοτικών παρατάξεων και την υποστήριξη των φορέων και επιχειρήσεων για την λήψη αποφάσεων που επιβάλλουν οι οικονομικές συγκυρίες, μόνο θετικά αποτελέσματα για τον τόπο μπορούν να προκύψουν.

Σύλλογος Ξενοδόχων Λουτρακίου – Αγ. Θεοδώρων «Το Λουτράκι»
Τουριστικά Γραφεία Λουτρακίου
Όμιλος SPORTCAMP – Λουτράκι

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

1 thought on “Σύλλογος Ξενοδόχων «Το Λουτράκι» – Τουριστικοί Φορείς συγχαίρουν το Δ.Σ. της Τουριστικής Λουτρακίου για τις εξελίξεις στο Υδροθεραπευτήριο

  1. Ποιος στελνει το Δελτιο Τυπου?????
    Νομιζω οτι και ο τιτλος ειναι λάθος. Δεν το στέλνει μονο ενας Συλλογος

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *