Είσαι εθισμένη στα nail art και θέλεις να ενημερώνεσαι για τα νέα σχέδια νυχιών που βγαίνουν στην μόδα κάθε εποχή; Σου αρέσει να ασχολείσαι με τις ώρες με το μανικιούρ σου, ώστε να έχεις πάντα μια εντυπωσιακή εμφάνιση;

Αν η απάντηση σου σε αυτές τις ερωτήσεις είναι θετική, τότε στην συνέχεια θα βρεις τις μεγαλύτερες τάσεις της μόδας για τα νύχια για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι 2016!

Στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνο, της Νέας Υόρκης, του Παρισιού , αλλά και του Λονδίνου, παρουσιάστηκαν τα πιο in fashion σχέδια και χρώματα νυχιών που θα ξεχωρίσουν μέσα στην Άνοιξη. Για να δούμε όμως ποια είναι αυτά τα trends!

Γαλλικό μανικιούρ με χρώμα

xromatisto galliko manikiour

Το γαλλικό μανικιούρ είναι πάντα μέσα στην μόδα, με την μόνη διαφορά ότι φέτος θα προτιμηθούν τα έντονα χρώματα και συνδυασμοί χρωμάτων. Επίσης, θα δούμε πως και το ανεστραμμένο γαλλικό είναι στην μόδα, σαν μια παραλλαγή του Half-moon όπου αντί για ημικύκλιο στην βάση των νυχιών θα υπάρχει μια ευθεία γραμμή.

Σχέδια νυχιών με glitter

glitter manicure 2016

Η λάμψη που δίνει το glitter κάνει πιο κομψή την εμφάνιση μας και εφόσον το είδαμε να παίζει πολύ βασικό ρόλο μέχρι και στο μακιγιάζ, γιατί να μην το χρησιμοποιήσουμε και στα νύχια μας. Ειδικά αν σκοπεύεις να τα συνδυάσεις με το makeup σου, είναι η καλύτερη επιλογή που μπορείς να κάνεις!

Negative Space Nail Art

Negative Space Nail Art

Τα Negative Space σχέδια ήρθαν για να μείνουν. Μπορεί στην αρχή να μας παραξένεψαν, αλλά πλέον είναι μέσα στις πρώτες μας επιλογές. Ακριβώς λοιπόν για αυτόν τον λόγο θα συνεχίσουν να είναι μέσα στα trends και της Άνοιξης. Επιπλέον, μπορείς να τα συνδυάσεις με πολλά άλλα στυλ όπως το γαλλικό και το half moon.

Πολύχρωμα νύχια

tasis modas nuxia anoiksi 2016

Καλοκαιράκι έρχεται και η ανάγκη μας για πολλά και έντονα χρώματα μεγαλώνει. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις περισσότερα από ένα χρώματα στο ίδιο νύχι ακόμη και με την watercolor τεχνική ή ακόμη και να δώσεις από ένα διαφορετικό χρώμα στο κάθε σου νύχι. Είτε επιλέξεις τα παστέλ είτε τα πιο φωτεινά και έντονα, σίγουρα θα είσαι μέσα στην μόδα.

Ριγέ μανικιούρ

sxedia nuxion anoiksi 2016

Είτε κάνεις οριζόντιες είτε κάθετες ρίγες, χοντρές ή λεπτές, ακόμη και αν πειραματιστείς με ματ βερνίκια νυχιών σε συνδυασμό με μεταλλικά και γκλίτερ το nail art σου θα είναι άκρως εντυπωσιακό. Οι ρίγες είναι μέσα και στις τάσεις για το καλοκαιρινό μας ντύσιμο, οπότε μπορείς να τα συνδυάσεις και με τα ρούχα σου.

Nude χρώματα νυχιών

nude vernikia nuxion

Η φράση που ταιριάζει απόλυτα στο nude μανικιούρ είναι το Less is more. Δεν χρειάζεσαι υπερβολές για να δείχνουν τα νύχια σου φινετσάτα. Ακόμη ένα πλεονέκτημα τους είναι πως ακόμη και τα κοντά νύχια μπορούν να δείχνουν μεγαλύτερα με κάποια nude απόχρωση.

Χρυσά και ασημί νύχια

sxedia nuxion kalokairi 2016 xromata nuxia anoiksi kalokairi 2016

Πηγή: ediva.gr