Συνεχίζεται η κακοκαιρία, δείτε σε ποιές περιοχές

0

Συνεχίζεται η κακοκαιρία, δείτε σε ποιές περιοχές

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Θα συνεχισθεί  η κακοκαιρία, με ισχυρές βροχές και καταιγίδες σε συνδυασμό με χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς ανέμους, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), που εξέδωσε έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων.

Προβλήματα λόγω καταιγίδων και χαλαζόπτωσης σημειώθηκαν ήδη σε αρκετές περιοχές της χώρας, όπως στη Θεσσαλονίκη και στην  Κορινθία, όπου σημειώθηκαν ζημιές  στις καλλιέργειες, αλλά και κατολισθήσεις στο δρόμο προς την Αρχαία Νεμέα.Θεομηνία έπληξε σήμερα το απόγευμα και την περιοχή των Καμένων Βούρλων, στη Φθιώτιδα, προκαλώντας σοβαρά προβλήματα σε σπίτια, επιχειρήσεις και δρόμους. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία θυελλώδεις άνεμοι σε συνδυασμό με καταιγίδα και χαλάζι δημιούργησαν σκηνικό καταστροφής.
Οι ισχυρές βροχές και καταιγίδες, που θα συνοδεύονται κατά τόπους από χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς ανέμους,θα συνεχιστούν σήμερα στην Αττική  αλλά και στην υπόλοιπη χώρα, μέχρι το βράδυ τουλάχιστον,  οπότε στα δυτικά και στα ηπειρωτικά θα εξασθενήσουν πρόσκαιρα.
Αύριο, Δευτέρα, προβλέπονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες  κατά διαστήματα στο Ιόνιο, τα ηπειρωτικά, το ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα.Τα φαινόμενα πιθανόν στη δυτική Στερεά και την Πελοπόννησο να είναι έντονα τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Εξασθένηση ή και βελτίωση αναμένεται στις περισσότερες περιοχές αύριο βράδυ.
Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *