Συνελήφθη ο Άκης Τσοχατζόπουλος. Δείτε το video της σύλληψης

0

Στη ΓΑΔΑ ο Άκης Τσοχατζόπουλος μετά τη σύλληψή του

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Στη ΓΑΔΑ μεταφέρθηκε ο πρώην υπουργός. Δεν έκανε καμία δήλωση.

Την παραπομπή του Άκη Τσοχατζόπουλου πρότεινε στο Συμβούλιο Εφετών ο εισαγγελέαςΤην παραπομπή του Άκη Τσοχατζόπουλου πρότεινε στο Συμβούλιο Εφετών ο εισαγγελέας.Συνελήφθη έξω από το σπίτι του ο πρώην υπουργός Άκης Τσοχατζόπουλος μετά από ένταλμα σύλληψης που είχε εκδοθεί από τις δικαστικές αρχές για την απόκτηση του συνόλου της περιουσίας του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εντάλματα σύλληψης έχουν εκδοθεί και κατά άλλων προσώπων που είχαν λειτουργήσει ως παρένθετα πρόσωπα για να μπορεί ο πρώην υπουργός να αποκρύπτει τα περιουσιακά του στοιχεία.Η εισαγγελική έρευνα διήρκησε αρκετούς μήνες κι αφορούσε στο σύνολο της περιουσίας του πρώην υπουργού (ακίνητα, off shor και κίνηση λογαριασμών).  Δείτε το video της σύλληψης

Σε βάρος του και σε βάρος των άλλων εμπλεκομένων προσώπων ασκήθηκε ποινική δίωξη και η υπόθεση ανατέθηκε με βάση πρόσφατο νόμο σε πρόεδρο πρωτοδικών ο οποίος ανέλαβε αποκλειστικά τις ανακρίσεις.

Παράλληλα, έρευνες στο γραφείο του κ. Τσοχατζόπουλου στην οδό Ομήρου 8 στο Κολωνάκι, διεξάγει η αστυνομία και το ΣΔΟΕ.

Υπενθυμίζεται ότι την παραπομπή του Άκη Τσοχατζόπουλου σε δίκη για ανακριβή δήλωση πόθεν έσχες, πρότεινε την Μεγάλη Τρίτη στο Συμβούλιο Εφετών ο αρμόδιος εισαγγελέας.

Ο πρώην υπουργός κατηγορείται ότι απέκρυψε περιουσιακά του στοιχεία στη δήλωση του πόθεν έσχες για το 2009.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=NhJ4XtfEUvo]
Πηγή
Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *