19/04/2024

Συνεδρίαση του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Λουτρακίου – Περαχώρας [Video]

5

Στιγμιότυπο 2015-06-18, 8.42.15 π.μ.Χθες το απόγευμα πραγματοποιήθηκε σε ένα κλίμα φορτισμένο η συνεδρίαση του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Λουτρακίου – Περαχώρας. Όταν συναντιούνται ισχυρές προσωπικότητες με, δεν θα πω αντικρουόμενα συμφέροντα, ας πούμε με διάσταση απόψεων σε ουσιαστικά θέματα τότε σίγουρα υπάρχουν δυσκολίες συνεννόησης. Στα θέματα που πάντα ενδιαφέρουν είναι η Μερική αναμόρφωση προϋπολογισμού του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου τρέχοντος έτους και η εξέταση αιτημάτων επιχειρηματιών περί παραχώρησης ή μη χώρου επί της Χ.Ζ.Λ. Λουτρακίου για την ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων και παραχώρησης ή μη χώρου επί Αιγιαλού για την ανάπτυξη ομπρελών-ξαπλώστρων έτους 2015.Ο Πρόεδρος του ΔΛΤ Λ-Π κ. Γ. Ρουμελιώτης τόνισε ότι δεν μπορούν να υπάρχουν δυο μέτρα δυο σταθμά για τις επιχειρήσεις και πρέπει να εφαρμοστεί ο νόμος χωρίς εξαιρέσεις.

Με την ευκαιρία ο κ. Δήμαρχος επανέλαβε για πολλοστή φορά ότι δεν θέλει να γίνει κακός, δεν είναι ο ρόλος του να επιθεωρεί αν ξεφεύγουν από τα όρια οι επιχειρηματίες και απλώνουν τα τραπεζοκαθίσματα και ότι τον παίρνουν τηλέφωνο επιχειρηματίες νύχτα ή πολύ πρωί και τον βρίζουν που κάποιοι συνάδελφοί τους δεν εφαρμόζουν τα συμφωνημένα.

Κάτι σημαντικό που ειπώθηκε και αποτέλεσε κριτήριο για την παραχώρηση συγκεκριμένου χώρου για τα τραπεζοκαθίσματα είναι ο συνυπολογισμός των θέσεων που προβλέπει η άδεια του κάθε καταστήματος.

Επίσης ορίστηκε ως τις 15 Οκτωβρίου η ημερομηνία που θα πρέπει να μαζέψουν οι επιχειρηματίες τις ομπρέλες, ύστερα από πρόταση του τοπικού συμβούλου και μέλους του ΔΛΤ Στάθη Συλαϊδή.

Τέλος, επειδή μας αρέσει και λίγο να βλέπουμε τα αστεία σημεία της κάθε σοβαρής συνεδρίασης, προς το τέλος του βίντεο έχει ενδιαφέρον ο φαύλος κύκλος της αδειοδότησης ενός 5D συστήματος και πως φέρνει σε αμηχανία τα μέλη του συμβουλίου αυτό το γραφειοκρατικό μπέρδεμα.

 

Πηγή: loutrakitv.gr

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

5 thoughts on “Συνεδρίαση του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Λουτρακίου – Περαχώρας [Video]

  1. Είναι αλήθεια κύριοι ότι το Σαββατοκύριακο το Λιμενικό έγραψε τα μαγαζιά στο Λουτράκι;

  2. Γιατί τα πεντοχίλιαρα δεν είναι πετσετάκια γιώργο μου με τις αναμορφώσεις σου

  3. ΚΑΛΑ ΦΟΒΕΡΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΓΚΙΩΝΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗ! ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΛΕΕΙ ΤΟΥΣ ΜΑΓΑΖΑΤΟΡΕΣ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝΕ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΕΙ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΟΜΩΣ ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ?

  4. o mister sylaidis den einai melos toy limenikoy gia psaxte to ligo .apla paei se kathe sinedriasi .

  5. Ποιος είναι ο ΣυλαΪδής ρε παιδιά που παίρνει μερος σε συνεδρίαση του Λ.Τ και κάνει προτάσεις ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *