Συνεδρίαση του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου

0

Πρόσκληση σε Συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του
Ν.Π.Δ.Δ. «ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ – ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ».

​Παρακαλούμε όπως προσέλθετε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων (Ιάσονος & Εθν. Αντιστάσεως) την 17 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017 ημέρα ΔΕΥΤΕΡΑ και ώρα 7:00μ.μ. σε τακτική συνεδρίαση για συζήτηση και λήψη απόφασης στα κατωτέρω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

1. Έγκριση διάθεσης πιστώσεων τρέχοντος έτους προϋπολογισμού 2017, βάσει του Π.Δ. 80/16.
2. Εξέταση αιτήσεων και παραχώρηση χώρων για τη διενέργεια υπαίθριου εμπορίου στους δικαιούχους βάσει της υπ΄ αριθμ. 15/17 ΑΔΣ.
3. Κατακύρωση διαγωνισμού για την παραχώρηση χώρων επί αιγιαλού για την ανάπτυξη Θαλασσίων Μέσων Αναψυχής και έγκριση της παραχώρησης αυτών.
4. Εξέταση αιτήματος του Εθελοντικού Οργανισμού για τα Παιδιά “ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ” για παραχώρηση χώρου επί Χ.Ζ.Λ. Λουτρακίου, εμβαδού 10τ.μ. για τη διενέργεια ενημερωτικής εκδήλωσης στις 6/8/2017.
5. Εξέταση αιτήματος του Φιλοζωικού Σωματείου “ΚΟΠΡΑΠ” για παραχώρηση χώρου επί Χ.Ζ.Λ. Λουτρακίου εμβαδού 24τ.μ. για τη διενέργεια ενημερωτικών εκδηλώσεων.
6. Εξέταση αιτήματος της Αντωνίου Ουρανίας για παραχώρηση χώρου επί Χ.Ζ.Λ. Λουτρακίου, στη Πλ. Κρήνης, εμβαδού 205,20τ.μ. για την ανάπτυξη ψυχαγωγικών παιδειών, για το έτος 2017.
7. Εξέταση αιτήματος της “ΝΤΑΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ & ΣΙΑ Ε.Ε.” για παραχώρηση χώρου επί Χ.Ζ.Λ. Λουτρακίου, στη Πλ. Κρήνης, εμβαδού 73,10τ.μ. για την ανάπτυξη ψυχαγωγικών παιδειών, για το έτος 2017.
8. Εξέταση αιτήματος της Πούλου Παναγιού για παραχώρηση χώρου επί Χ.Ζ.Λ. Λουτρακίου, στο πάρκο Ειρήνης, εμβαδού 125τ.μ. για την ανάπτυξη ψυχαγωγικών παιδειών, για το έτος 2017.

Κοινοποίηση ​ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ.
Ανάρτηση στην ιστοσελίδα του Δήμου
ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *