19/04/2024

Συναυλία Νατάσσα Μποφίλιου [Video]

6

Αυτή η συναυλία τα είχε όλα! Ένταση, νοσταλγία, ρυθμό και προβληματισμό. Δυσκολευτήκαμε να επιλέξουμε στο μοντάζ ποια αποσπάσματα να κρατήσουμε, τελικά έμειναν τα πιο αντιπροσωπευτικά της βραδιάς.

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Νατάσσα Μποφίλιου Λουτράκι Συναυλία βίντεο Μια μαγική βραδιά γεμάτη συναισθήματα και εικόνες που πλάθονται από όμορφους στίχους που πάντα έχουν να πουν κάτι ουσιαστικό, μια βραδιά που τη χρωστάμε στη Νατάσσα Μποφίλιου που γοήτευσε με τη φωνή της, μια βραδιά που τη χρωστάμε στη μουσική και ερμηνεία του Θέμη Καραμουρατίδη  και στους στίχους του Γεράσιμου Ευαγγελάτου που τους οφείλουμε ευγνωμοσύνη για τις όμορφες δημιουργίες τους.
Πριν όμως, τη συναυλία άνοιξε ο ταλαντούχος συντοπίτης μας Χρήστος Νινιός, εξάλλου πλέον δεν νοούνται πολιτιστικές εκδηλώσεις στο Λουτράκι χωρίς τη συμμετοχή του.

Αυτή η συναυλία τα είχε όλα! Ένταση, νοσταλγία, ρυθμό και προβληματισμό. Δυσκολευτήκαμε να επιλέξουμε στο μοντάζ ποια αποσπάσματα να κρατήσουμε, τελικά έμειναν τα πιο αντιπροσωπευτικά της βραδιάς – αυτά όπου η Νατάσσα Μποφίλιου επικοινωνεί με το κοινό και το βάζει να τραγουδάει, “τσιγκλάει” τους ακροατές, “παίζει” μαζί τους και αποθεώνεται! Επιλέξαμε το σημείο όπου η Νατάσσα Μποφίλιου ερμηνεύει το τραγούδι από τον νέο της δίσκο ( Πρώτες Λέξεις), που κανονικά το λέει ο Σωκράτης Μάλαμας, η ίδια παραδέχεται ότι συνήθως δεν μπορεί να το πει σωστά και χαίρεται που υπάρχει το video που κατέγραψε την ερμηνεία της αυτή τη φορά που τα κατάφερε να το πει.
Ανάμεσα σε αυτά που μοιράζεται με τον κόσμο είναι ότι παραθέριζε στο Ξυλόκαστρο οπότε της είναι οικεία τα μέρη μας. Πάρτε μια μικρή γεύση από τη χθεσινή βραδιά που κόσμησε το Φεστιβάλ Λουτρακίου, χαρίζοντας ανεξίτηλες αναμνήσεις στους θεατές που γέμισαν το Γυμνάσιο του Λουτρακίου, ξεπερνώντας κάθε προσδοκία.
Το πρόγραμμα του Φεστιβάλ Λουτρακίου συνεχίζεται χωρίς διαφοροποιήσεις στις πολυαναμενόμενες εκδηλώσεις.
Σε επόμενο άρθρο μας δείτε τις δηλώσεις του Αντιδημάρχου Πολιτισμού Τ. Σακελλαρίου και του Προέδρου του Συλλόγου Φίλων Μουσικής Π. Μαυρόπουλου.

Πηγή: loutrakitv.gr

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

6 thoughts on “Συναυλία Νατάσσα Μποφίλιου [Video]

  1. Αυτή η συναυλία τα είχε όλα. Χαρά και λύπη. Ενθουσιασμό και απογοήτευση. Ομορφιά και αποκρουστικότητα. Χαρά που μπορούμε να μαζέψουμε τόσο κόσμο από κοντά και μακρυά, αλλα και λύπη για την εικόνα που τους παρουσιάσαμε στο γυμνάσιο. Ενθουσιασμό που το πρώτο φεστιβάλ είχε τόσους εθελοντές και απογοήτευση που δεν στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων οι έχοντες την ευθύνη του χώρου (να μην αναφέρω το πολυφορεμένο “ΑΡΜΟΔΙΟΙ”). Ομορφιά στην σκηνή και αποκρουστικότητα στο περιβάλλοντα χώρο. Επέλεξα να μην τεκμηριώσω φωτογραφικά την εικόνα που αντίκρυσαν οι επισκέπτες μας (οι οποίοι μου το σχολίασαν αρνητικά) οταν ήρθαν να παρακολουθήσουν τη συναυλία. Αισθάνθηκα ντροπή πρώτα πρωτα ως πρώην μαθητής του γυμνασίου και λυκείου, υστερα για τους εκπαιδευτικούς που ανέχονται αυτή την εικόνα και τέλος ως δημότης που οι αιρετοί δεν μπόρεσαν να κάνουν κάτι (αν και είχαν ενημερωθει, αλλα και να μην είχαν ενημερωθεί θα έπρεπε να είχαν οι ίδιοι εικόνα της κατάστασης, καθώς πριν λιγες μερες πηγαν εκει για το δημοψήφισμα). Θα ήθελα να ελπίζω μέχρι την επόμενη εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο χώρο να έχει αποκατασταθεί η εικόνα.

  2. ΘΕΑ ΚΑΙ ΦΩΝΑΡΑ! ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΚΑΙ ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΠΟΛΑΒΣΑΜΕ

  3. Γιατί δεν το βάλατε ολόκληρο; Ήταν τόσο μα τόσο ωραία η συναυλία.

  4. ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΟΥΝΤΖΟΥΡΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΟΙΧΟΥΣ. ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΦΟΥΝ ΤΑ ΓΚΡΑΦΙΤΙ ΠΑΛΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ

  5. Για τα ζουζούνια να κάνουν κάτι κάθε φορά τα ίδια γίνονται. Για τα ζουζούνια είχε πει και η Άλκηστις Πρωτοψάλτη όταν είχε έρθει. Είναι αηδία!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *