Συνέντευξη Τύπου Συντελεστών: «Η Παράσταση της Ζωής Σου!» Κυριακή 17 Μαΐου 2015, ώρα 19:30 στο Αλεξάνδρειο

0

Συνέντευξη Τύπου Συντελεστών «Η Παράσταση της Ζωής Σου!» που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 17 Μαΐου 2015, ώρα 19:30 στο Αλεξάνδρειο

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Στιγμιότυπο 2015-05-14, 8.03.31 π.μ.Ο Σύλλογος Πασχόντων από Μεσογειακή Αναιμία Νομού Κορινθίας σας καλεί στην εκδήλωση «Η Παράσταση της Ζωής Σου!», που περιλαμβάνει μουσική και χορό και θα παρουσιαστεί την Κυριακή 17 Μαΐου 2015, στις 8.00 μμ ακριβώς (προσέλευση 7:30 μμ), στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγ. Θεοδώρων.

Παρακολουθήστε τη Συνέντευξη Τύπου των Συντελεστών 

Η εκδήλωση είναι ευγενική χορηγία του Φεστιβάλ Νέων Ταλέντων, που μαζί με την Εταιρεία Πολιτισμού CINE@ART και τη «Global Arts», ενώνουν τις δυνάμεις τους για φιλανθρωπικό σκοπό, με ένα δίωρο καλλιτεχνικό πρόγραμμα. Η εκδήλωση διοργανώνεται εθελοντικά, με σκοπό να μοιράσει χαμόγελα, να εμπνεύσει, να συγκινήσει, να ψυχαγωγήσει και να ενισχύσει τον Σύλλογο.
https://www.facebook.com/pages/Σύλλογος-πασχόντων-από-Μεσογειακή-Αναιμία-Ν-Κορινθίας/807500339279576

Το Φεστιβάλ Νέων Ταλέντων παρουσιάζει την πολύπτυχη δυναμική μουσικοχορευτική εκδήλωση «Η Παράσταση της Ζωής Σου!», με 50 καλλιτέχνες.  Σκηνοθετεί η Πέτρα Τερζή – σύμβουλος ΜΜΕ και των Διεθνών Φεστιβάλ Κινηματογράφου «Γέφυρες» και Κύπρου-, και βασίζεται σε μια πρωτότυπη ιδέα της να δώσει ευκαιρίες σε νέους και ταλαντούχους ανθρώπους, εμψυχώνοντας συγχρόνως ευπαθείς ομάδες.

Μεταξύ άλλων θα παρουσιαστεί σε δεύτερη δημόσια εκτέλεση, “Η Πατρίδα”, ένα τραγούδι που δημιούργησαν συμμετέχοντες του Α΄ Κύκλου του Φεστιβάλ Νέων Ταλέντων. Νέοι καλλιτέχνες θα ερμηνεύσουν τραγούδια από το διεθνές και ελληνικό μουσικό ρεπερτόριο.

Στο χορευτικό πρόγραμμα θα εμφανιστούν τα χορευτικά τμήματα των πολιτιστικών συλλόγων Καθενών Ευβοίας “ΕΡΙΑ” και Περαχώρας.

Στο καλλιτεχνικό πρόγραμμα συμμετέχουν και ΑΜΕΑ.

Θεωρούμε ότι η Τέχνη μπορεί να αλλάξει, να «μεταμορφώσει» εσωτερικά τον άνθρωπο, ελπίδα που, όπως πιστεύουμε, πρέπει να κυριαρχήσει στην αυγή της νέας χιλιετίας, για να «αναγεννήσει εν πλήρη αρμονία» τη ζωή μας. Ευχή μας κάθε μέρα να αποδεικνύεται έμπρακτα ο σεβασμός στη ζωή, με εκδηλώσεις προσφοράς στις ευπαθείς ομάδες συνανθρώπων μας. Μακάρι να δίνεται η δυνατότητα σε καλλιτέχνες με όραμα, με αγάπη για τον συνάνθρωπο και αφοσίωση σε ιδανικά, να επηρεάσουν, να εμπνεύσουν, να ενώσουν και να αλλάξουν πραγματικά αυτόν τον κόσμο προς το καλό και το αγαθό. Προς αυτή την κατεύθυνση ο «Σύλλογος Πασχόντων Από Μεσογειακή Αναιμία Νομού Κορινθίας» δραστηριοποιείται για την βελτίωση της ζωής των ατόμων με μεσογειακή αναιμία μέσω της πρόληψης, της θεραπείας, της ενημέρωσης, της φροντίδας και υποστήριξης από το 1985.

Ταυτότητα της εκδήλωσης

«Η Παράσταση της Ζωής σου!»

Σκηνοθεσία, οργάνωση κι εκτέλεση παραγωγής: Πέτρα Τερζή
Φωτογραφία-video: Σωκράτης Λαμπρόπουλος
Ακροάσεις: Πέτρα Τερζή, Σωκράτης Λαμπρόπουλος-εικαστικός, Ελένη Πετροπούλου-ηθοποιός

Τραγούδι: Κωνσταντίνος Βελιώτης, Κωνσταντίνα Ζαφειράτου, Γιώργος Ιορντάνοβ, Θοδωρής Λαμπρόπουλος, Παναγιώτης-Ειρηναίος Καβέτσος, Τερέζα Καζιτόρη, Ραφαήλ Μπαφέλας, Γιάννης Ορούτζογλου-πιάνο/φωνή, Αστέρης Πασχαλιάς, Θοδωρής Τσάτσος, Αναστασία Χαρακίδου.

Μουσική:
Yπό την Διδασκαλία και Διεύθυνση της καθηγήτριας βιολιού και μουσικού Κορνέλια Βολοσένκο, οι νεαροί μαθητές βιολιού Σκούτζος Αχιλλέας & Γκολφίνος Ανδρέας θα μας χαρίσουν μέσα από ένα μοναδικό μουσικό σύνολο το πιο ιδιαίτερο καλλιτεχνικό ταξίδι.
Συνοδεύει στο πιάνο ο Λούκα Μελής.
Πρόγραμμα:
1) Αϊδόνι : Παραδοσιακό Λευκορωσίας
2) Adante : Αράμ Χατσατουριάν
3) Κυνηγητό : Α Καμαρόβσκι

Χορός:
1. Χορευτικός Σύλλογος Καθενών “ΕΡΙΑ” – Χοροδιδάσκαλος Δημήτρης Τσοκάνης.
Ιδρύθηκε το 2009 από ανθρώπους που αγαπούν την παράδοση, σκοπός του συλλόγου είναι η διατήρηση των εθίμων του τόπου μας, των παραδόσεων και των παραδοσιακών χορών από κάθε γωνιά της Ελλάδας. Ο Σύλλογος πέρα από τα μαθήματα παροδοσιακού χορού πραγματοποιεί και μαθήματα αργαλειού και ύφανσης κεντημάτων. Αποτελείται από 100 μελη-χορευτές από όλες τις ηλικίες.
Το πρόγραμμα που θα παρουσιάσει έχει τραγούδια & χορούς απο την Νάξο:
1) Ο Σκοπός του γαμου
2) Πατινάδα
3) Καλαματιανό
4) Μπάλος
5) Βλάχα
6) Κοτσάκια
7) Χουζάμ
8) Συρτό2. Πολιτιστικός Σύλλογος Περαχώρας –
Χοροδιδάσκαλος Γιώργος Λιάρος.
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Περαχώρας ιδρύθηκε το 1980 με σκοπό την καλυτέρευση και αναβάθμιση της ζωής των κατοίκων και του χωριού.
Διαθέτει 6 χορευτικά τμήματα και παίρνει μέρος σε παραστάσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, διατηρώντας πάντα τα ήθη, τα έθιμα και την παράδοση της Περαχώρας από γενιά σε γενιά.
Το πρόγραμμα που θα παρουσιάσει έχει χορούς και τραγούδια της Περαχώρας:
1) Γιαρέντης (Πάσχα)
2) Παιχνίδι (Καπιστράνα)
3) Άμοιρη (Σατιρικό)
4) Τσάμικος Γυναικείος
5) Τσάμικος Αντρικός
6) Τράτα (Απόκριες)
7) ΛειβανατέικοςΓραμματεία – Επικοινωνία: Ελίνα Μαζιώτη (2741-30.30.12, 6972-080.441)
Ιστοσελίδα: cineartfestival.euΗμερομηνία εκδήλωσης: Κυριακή 17 Μαΐου στις 8:00μ.μ. ακριβώς (7:30μ.μ. ώρα προσέλευσης).Διάρκεια: 120΄, χωρίς διάλειμμα.Εισιτήρια: 10 ευρώ http://www.viva.gr/tickets/dance/alexandreio-synedriako-kentro/i-parastasi-tis-zois-sou/

Πληροφορίες: 6971966071, 6972080441

Χώρος Διεξαγωγής: «Αλεξάνδρειο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο Λουτρακίου»
0,5 Χλμ. Λεωφόρος Ισθμού – Λουτρακίου,
Τ.Κ. 20300 Λουτράκι
Επικοινωνία:
Τηλ.: (0030) 2744 0 21124
Φαξ.: (0030) 2744 0 69153
e-mail: syn_cent@otenet.gr

Προπώληση εισιτηρίων:
Viva.gr, τηλέφωνο κρατήσεων 11876, κατάστημα Viva στο The Mall Athens και Mobile application Viva Wallet.

Σημεία πώλησης και εξόφλησης εισιτηρίων:

1. ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ: http://www.viva.gr/tickets/dance/alexandreio-synedriako-kentro/i-parastasi-tis-zois-sou/

2. ΚΟΡΙΝΘΟΣ:
Κατάστημα Public, Δαμασκηνού 45, τ. 8011140000 (και στο tickets.public.gr).
Κατάστημα Seven Spots, Εθνικής Αντιστάσεως 31, τηλέφωνο 27410-81725.

3. ΛΟΥΤΡΑΚΙ:
Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο
Κατάστημα «ΚΟΡΝΑΡΟΣ», Χατζοπούλου 12, τηλέφωνο 27440-65131

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *