26/04/2024

Συνέντευξη Τύπου για το Loutraki Festival 2016 [Video]

11

Σήμερα η ημέρα μας ήταν αφιερωμένη στο Φεστιβάλ Λουτρακίου που για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά επιχειρεί να συναρπάσει καλλιτεχνικά το κοινό του. Η συνέντευξη τύπου που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα είχε στόχο να ενημερώσει τους υποψήφιους θεατές για το πρόγραμμα του Φεστιβάλ, έτσι τηρώντας το έθιμο που καθιερώθηκε από την προηγούμενη χρονιά κάλεσε τα ΜΜΕ και τους καλλιτέχνες που θα συμμετάσχουν στον Ιανό.
Φέτος από τα γνωστά ονόματα τη συνέντευξη τύπου τίμησαν με την παρουσία τους ο Στέφανος Κορκολής και η Σοφία Μανουσάκη, ενώ η Άλκηστις Πρωτοψάλτη χαιρέτησε τον θεσμό και τον κόσμο μέσα από ένα σύντομο βιντεάκι όπου έλεγε πόσο ανυπομονεί να βρεθεί στο Λουτράκι. Μια νεανική και ταλαντούχα παρουσία που αξίζει να αναφέρουμε είναι η Αρετή Κετιμέ που θα εμφανιστεί στο πλαίσιο του φετινού Φεστιβάλ Λουτρακίου. Επίσης στο Φεστιβάλ θα εμφανιστούν γνωστοί ντόπιοι καλλιτέχνες που δεν χρειάζονται συστάσεις, αλλά και καλλιτέχνες που γενικά δεν χρειάζονται συστάσεις.
Κατά τ’ άλλα το περιβάλλον ήταν ίδιο με πέρυσι, μόνο που ο δημοσιογράφος Δ. Στάμου δεν βρισκόταν ανάμεσα στους επισήμους σε ρόλο παρουσιαστή αλλά προτίμησε να βρίσκεται ανάμεσα στο κοινό (ή αν θέλετε στα ΜΜΕ) και μάλιστα ήταν ο μόνος που έθεσε ερώτημα προς την πολιτική ηγεσία και το ερώτημα είχε να κάνει με την έλλειψη εκδηλώσεων στην περιοχή των Ισθμίων και των Αγίων Θεοδώρων  (!), στο ερώτημα απάντησε ο Πρόεδρος του Φεστιβάλ και Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλοι της Μουσικής Πελοπίδας Μαυρόπουλος. Είχαμε κι εμείς ερωτήματα αλλά ήταν από αυτά που καλύτερα να μην τα ρωτάς από ευγένεια και διακριτικότητα σε συνέντευξη τύπου στην έναρξη, αν φέτος γίνει συνέντευξη τύπου – απολογισμός θα τα ρωτήσουμε εκεί, ευκαιρία να διασταυρώσουμε και αυτά που μάθαμε, προς το παρόν ας επικεντρωθούμε στην απόλαυση της καθαρά καλλιτεχνικής πλευράς. Μια απόλαυση που όσες φορές και αν τη ζήσεις δεν φτάνει, κάτι σαν το Αλέξη Κωστάλα σε ρόλο παρουσιαστή που όσες φορές κι αν τον δεις δεν τον χορταίνεις, οι ίδιες πάντα απολαυστικές ατάκες, τα ίδια πάντα λόγια που ακούμε, ξέρει τι θέλει να ακούσει το κοινό και το επαναλαμβάνει, γιατί να πειραματιστεί όταν υπάρχουν οι σίγουρες φράσεις με βεβαιωμένη απήχηση; Γιατί να πειραματιστεί και το Φεστιβάλ Λουτρακίου και να ψάχνει άλλον παρουσιαστή όταν μπορεί να έχει τον διεθνώς αναγνωρισμένο Αλέξη Κωστάλα και μάλιστα δωρεάν; Και αυτό το Φεστιβάλ το χρωστάει  στην πολυετή στενή φιλία του με τον Αρχιμουσικό Πελοπίδα Μαυρόπουλο τον οποίο ο κ. Κωστάλας εκτιμά βαθύτατα και το τονίζει στην κάθε ευκαιρία που του δίνεται. Δύο σε ένα λοιπόν και ποιότητα και οικονομία  για τους Φίλους της Μουσικής και τους φίλους των Φίλων της Μουσικής!

Περισσότερα για το πρόγραμμα του Φεστιβάλ και όλα τα νέα όπως πέρυσι έτσι και φέτος θα βρείτε στο επίσημο site της διοργάνωσης Loutrakifestival.com

Πηγή: Loutrakifestival.gr

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

11 thoughts on “Συνέντευξη Τύπου για το Loutraki Festival 2016 [Video]

  1. Ανυπομονούμε! Είναι υπέροχο το φεστιβάλ μας έφτιαξε το καλοκαίρι το πρώτο φεστιβάλ και φέτος ανυπομονούμε πως και πως να ζήσουμε τις συναυλίες του καλοκαιριού!

  2. Ανταλλαγή κολακειών όλοι οι καταπληκτικοί μαζεύτηκαν σε έναν χώρο και ήταν μεγάλη τιμή!

  3. Το Loutrakifestival.com που έβαλες δεν έχει τίποτα. Διόρθωσε τον σύνδεσμο διότι οδηγεί σε λάθος σάιτ. Το προηγούμενο σάιτ είχε αλλο υλικό ενώ αυτό ειναι άδειο.

  4. ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΜΕΝΑΜΕ ΣΤΗΝ ΛΕΣΒΟ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑΤΕ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ? ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΚΑΝΑΤΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΟΥΤΕ ΠΕΡΥΣΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ

  5. Πέρσι Αρβανιτάκη, Μποφίλιου,Πασχαλίδης,Πέτα,Βουτσάς. Φέτος Πρωτοψάλτη,Κορκολής. Αυτό τα λέει όλα για την ανωδική πορεία του φεστιβάλ.

  6. Θα γίνουν και άλλες εκδηλώσεις είτε αυτό είναι όλο; Ο πιο γλυκός ύπνος

  7. ΘΑ ΧΑΡΙΣΕΤΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΦΕΤΟΣ; ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΔΙΝΕΙ ΖΩΗ ΚΑΙ ΑΝΑΣΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΞΙΟΠΑΘΟΥΝΤΕΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ

  8. Δημήτρη Στάμου που εμφανίζεσαι μια φορά το χρονο στον Αγιοθόδωρα και τα Ίσθμια δεν είμαι σίγουρος ότι ξέρεις που πέφτουν μην το παίζεις τόσο πατριώτης δεν πείθεις κανέναν πια

  9. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΛΕΞΗΣ ΚΟΣΤΑΛΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ. ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΡΕΠΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΗΝ ΤΕΧΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ ΗΛΙΚΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΕΚΛΕΙΣΕ Η ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΚΑΙ Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΧΟΛΗ. ΠΩΣ ΘΑ ΜΑΘΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΕΝΑ ΟΡΓΑΝΟ; ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΓΙΑΤΙ ΥΠΗΡΧΑΝ ΟΙ ΣΩΣΤΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΛΑΜΠΡΗ ΠΟΡΕΙΑ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΣΒΗΣΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *