Συνέντευξη για τη Βραδιά Πανσελήνου: Ελευθερία Αρβανιτάκη,Τάσος Σακελλαρίου, Πελοπίδας Μαυρόπουλος [Video]

0

Μία ημέρα μας χωρίζει από την πολυαναμενόμενη συναυλία στο Ηραίον Βουλιαγμένης, όπου θα παρακολουθήσουμε το αποτέλεσμα της σύμπραξης της Φιλαρμονικής Ορχήστρας Λουτρακίου με την Ελευθερία Αρβανιτάκη . Η αγαπημένη ερμηνεύτρια, ο Αρχιμουσικός Πελοπίδας Μαυρόπουλος και ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Τ. Σακελλαρίου μιλούν στο loutrakitv.gr για το όραμα του Φεστιβάλ Λουτρακίου, για τις πρόβες που έγιναν αλλά και για το πρόγραμμα της συναυλίας. Η Πανσέληνος του Αυγούστου τιμάται με τον καλύτερο τρόπο στο πλαίσιο μιας παράδοσης που έχει εδραιώσει πλέον η Φιλαρμονική Λουτρακίου συμπράττοντας με αξιόλογους καλλιτέχνες.
Βλέποντας το παρακάτω βίντεο θα σκεφτείτε για άλλη μια φορά ότι δεν υπάρχει καλύτερη πρόταση για την έξοδό σας κάτω από το ολόγιομο φεγγάρι!

AFISA ARVANITAKIΣάββατο 29 Αυγούστου: Μια μοναδική συναυλία προτείνει το Φεστιβάλ Λουτρακίου για την Αυγουστιάτικη πανσέληνο! 

Η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Λουτρακίου Περαχώρας Αγίων Θεοδώρων συμπράττει με την Ελευθερία Αρβανιτάκη σε μια μοναδική συναυλία για την Πανσέληνο του Αυγούστου στον αρχαιολογικό Χώρο του Ηραίου Βουλιαγμένης!

Το πρόγραμμα της βραδιάς «Πάμε μια βόλτα στο φεγγάρι» αποτελείται από δύο μέρη: στο πρώτο μέρος θα παρουσιαστούν τραγούδια από τον κινηματογράφο, ενώ το δεύτερο μέρος θα είναι ένα απάνθισμα τραγουδιών από το προσωπικό ρεπερτόριο της Ελευθερίας Αρβανιτάκη. Τραγούδια των Χατζιδάκι, Θεοδωράκη και Πλέσσα θα συναντηθούν με πιο σύγχρονους δημιουργούς που έχουν συνδέσει το έργο τους με την Ελευθερία, όπως οι Νίκος Ξυδάκης, Σταμάτης Σπανουδάκης, Χρήστος Νικολόπουλος, Ara Dinkjian και πολλοί άλλοι.

Με τη Φιλαρμονική, σε μια άκρως ενδιαφέρουσα συνεργασία και για πρώτη φορά, συμπράττουν οι Four Below Blue!

Στη συναυλία συμμετέχει ο νέος και ταλαντούχος τραγουδιστής Γιώργος Περρής.

Διευθύνει ο αρχιμουσικός Πελοπίδας Μαυρόπουλος.

Την παρουσίαση θα κάνει ο Αλέξης Κωστάλας!

Ο Αλέξης Κωστάλας, που για μια ακόμα φορά θα είναι στο πλευρό της Φιλαρμονικής και του Φεστιβάλ, θα παρουσιάσει τη συναυλία βάζοντας όπως κάθε φορά, την προσωπική του πινελιά στην εκδήλωση!

Πάμε μια Βόλτα στο Φεγγάρι

Ελευθερία Αρβανιτάκη – Φιλαρμονική Ορχήστρα Λουτρακίου

Σάββατο 29 Αυγούστου 2015

Ώρα έναρξης: 21.00

Εισιτήριο: 5 ευρώ (γενική είσοδος) 

Η προπώληση γίνεται στα κάτωθι καταστήματα:

Λουτράκι: Level 2, Waves, Coralle, Εν πλω, Χαρτομανία, Ύφος, Maroon

Κόρινθος: Βιβλιοπωλείο Οικονόμου, Αγκινάρα, Pastel

Ίσθμια: Φούρνος Ζώης, Sea and Sand

Άγιοι Θεόδωροι: Πευκάκια, Cine Club

Για τους κατόχους πιστωτικής κάρτας υπάρχει η δυνατότητα online κράτησης εισιτηρίου μέσω της ticket servises: http://www.ticketservices.gr/el/events/?eventid=1630

Όσοι επιθυμούν να μεταφερθούν με λεωφορείο προς το Ηραίο Βουλιαγμένης μπορούν  να απευθύνονται στο πρακτορείο Heraion Tours και στο τηλέφωνο 27440 21062.

Περισσότερες πληροφορίες: 

Τηλ. 2744 3 60101 και στο www.loutrakifestival.com

four below bluealexis kostalasFilarmoniki Loutrakiou

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *