19/04/2024

Συνέβαλαν τα μέγιστα ο Σύλλογος Επισιτιστών Ξένιος Ζευς (Γ. Οικονόμου) και οι Αρχηγοί Συνδυασμών (Γ. Γκιώνης, Π. Παύλου, Κ. Λογοθέτης)

7

ΜΕ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΔΕΝ ΚΑΤΕΔΑΦΙΖΟΝΤΑΙ οι κατασκευές στην Παραλία Λουτρακίου

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Loutraki ΛουτρακιΜΕ  ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΔΕΝ ΚΑΤΕΔΑΦΙΖΟΝΤΑΙ οι κατασκευές στην Παραλία Λουτρακίου

Στο θέμα της μη κατεδάφισης των κατασκευών στην παραλία Λουτρακίου που το loutrakitv.gr σας μετέδωσε αποκλειστικά θα θέλαμε να προσθέσουμε κάποια στοιχεία για να δώσουμε τη σωστή υπόσταση. Όπως θα θυμάστε στη συνεδρίαση του Δημ. Λιμενικού Ταμείου συζητήθηκε το πρόβλημα της άμεσης κατεδάφισης που εκκρεμούσε και μάλιστα ενόψει της καλοκαιρινής περιόδου. Στη συγκεκριμένη συνεδρίαση είχαν παραστεί όλοι οι αρχηγοί συνδυασμών του Δήμου Λουτρακίου Περαχώρας Αγ Θεοδώρων (Ο κ. Στάμου έχει ένα ζήτημα υγείας και θεωρείται αιτιολογημένη η απουσία του).

Όμως εκτός από τους πολιτικούς ουσιαστική ήταν η παρουσία θεσμικών προσώπων όπως του Προέδρου του Συλλόγου Επισιτιστών Λουτρακίου “Ξένιος Ζευς” Γ. Οικονόμου. Σε λόγο που απηύθυνε απέδειξε εμπράκτως ότι είναι διατεθειμένος να θυσιάσει τα προσωπικά του συμφέροντα για το κοινό καλό που είναι η ευπρεπισμένη παραλία Λουτρακίου που χρόνια τώρα χρήζει αναβάθμισης. Επίσης είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ότι αξιοποίησε προσωπικές γνωριμίες με υψηλά ιστάμενα πρόσωπα προκειμένου να λυθεί όσο το δυνατόν ανώδυνα το θέμα που έγινε επιτακτικό. Αυτό αποδεικνύει για άλλη μια φορά ότι η νίκη (αναφερόμαστε στην παράταση της εκτέλεσης της απόφασης και στη δρομολόγηση της αλλαγής του παραλιακού μετώπου), η νίκη λοιπόν είναι αποτέλεσμα συλλογικής προσπάθειας των εμπλεκομένων.

Φυσικά από την άλλη χωρίς την ανάληψη πολιτικών ευθυνών και χωρίς τη διαμεσολάβηση των κατάλληλων πολιτικών προσώπων είναι δύσκολο να επηρεαστεί μια δρομολογημένη κατάσταση. Έτσι συνοψίζοντας οφείλουμε να ξεκαθαρίσουμε ότι ο καθένας από τη θέση που κατέχει  βοήθησε στην εξέλιξη.

Πηγή: loutrakitv.gr

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

7 thoughts on “Συνέβαλαν τα μέγιστα ο Σύλλογος Επισιτιστών Ξένιος Ζευς (Γ. Οικονόμου) και οι Αρχηγοί Συνδυασμών (Γ. Γκιώνης, Π. Παύλου, Κ. Λογοθέτης)

  1. Και τώρα αρχίζει το πανηγυράκι των εκατομμυρίων! Οι μελέτες είναι η καλύτερη κονόμα.

  2. ΔΗΜΑΡΧΕ ΘΕΕ ΣΠΑΣΤΑ ΟΛΑ ΚΑΙ ΦΤΙΑΧΤΑ ΑΠ ΤΗΝ ΑΡΨΗ

  3. ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΡΕΞΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΤΑΙ Η ΤΥΧΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΤΟ ΤΡΕΛΟ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

  4. Παιδιά κι ο Παύλος κίνησε νήματα. Να τα λέμε κι αυτά και ο Πετρίτσης

  5. Να γκρεμιστούν όλα να γίνουμε ευρώπη επιτέλους. Οι ξένοι δεν έρχονται στο Λουτράκι γιατί είναι τσιμεντούπολη κάτι πρέπει να γίνει για να αποκτήσουμε πάλι μια σωστή τουριστική ταυτότητα.

  6. ΤΕΛΙΚΑ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΦΑΖΟΜΑΣΤΕ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΑΛΛΑ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ. ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΠΟΥ ΕΠΙΔΕΙΞΑΤΕ.

  7. μια από τα ίδια …..για πια αναβάθμιση,μιλάτε;;;για της παράγκες;;μπράβο σας..να δω πόσο μα πόσο,πιο κάτω θα το πάτε….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *