Απόκριες 2023: Συγκρίνουμε 3 Δημάρχους για την καλύτερη μεταμφίεση. Νικητής είναι ο ….

0

Ο Δήμαρχος Κορινθίων κ Βασιλης Νανοπουλος παρέστη στις εκδηλώσεις του Δήμου Κορινθίων ενδεδυμένος ως συνήθως με το μπλε σκούρο σακάκι, σήμα κατατεθέν της δημόσιας εικόνας του. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν διασκέδασε ή σνόμπαρε το έθιμο. Δεν εξετάζουμε απο λεπτότητα, επειδή υποθέτουμε γιατί δεν μεταμφιέστηκε. Ωστόσο δεν μπορούμε να βαθμολογήσουμε την μεταμφίεση παραπάνω απο 0.

Ο Δήμαρχος Λουτρακίου Περαχώρας Αγίων Θεοδώρων  κ Γιώργος Γκιώνης έζησε δυναμικά τις απόκριες δίνοντας το παρών σε όλες τις εκδηλώσεις και απολαμβάνοντας, όπως θα προσέξατε χθες, απόλυτα τη συναυλία με τον Δήμο Αναστασιάδη . Δεν ξέρω αν τον αναγνωρίζετε μεταμφιεσμένο σε Ινδιάνο. Καλό! Ένα 7 με άριστα το 10 του αξίζει δικαιωματικά και για το σήμερα και για τις προηγούμενες χρονιές που πάντα μεταμφιεζόταν και χαιρόταν όσο λίγοι τις στιγμές ξενοιασιάς και κεφιού! 

Και πάμε στον καταπληκτικό Δήμαρχο του Δήμου Σικυωνίων κ Σπύρο Σταματόπουλο. Εδώ θέλω ένα σούπερ δυνατό χειροκρότημα!!!! Κορυφαίος! Φοβερός! Μοναδικός! Απίθανος και πολύ μαναρομάναρο! Εμπνευσμένη πέρα για πέρα η μεταμφίεση του, αλλά και της ομάδας του! Μακράν η καλύτερη του φετινού καρναβαλιού! Ο Στάθης Ψάλτης και η παρέα του ξεπήδησαν από βιντεοκασέτα και βρέθηκαν στο … Κιάτο. Μπράβο άριστα 10 με τόνο!

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *