27/07/2024

Στο νοσοκομείο ο Βαγγέλης Βενιζέλος – Τι είπε ο γιατρός του;

0

Στο νοσοκομείο ο Βαγγέλης Βενιζέλος – Τι είπε ο γιατρός του;

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

image​Ο ανασχηματισμός φαίνεται πως «έστειλε» τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και υπουργό εξωτερικών Ε.Βενιζέλο στο νοσοκομείο.

Ο κ. Βενιζέλος αισθάνθηκε αδιαθεσία το βράδυ της Δευτέρας και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Ιπποκράτειο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κρατήθηκε στην καρδιολογική κλινική του νοσοκομείου και υποβάλλεται στις απαραίτητες εξετάσεις, ενώ αναμένεται η εκτίμηση των γιατρών για την υγεία του αντιπρόεδρου της κυβέρνησης.

Καθησυχαστικός ο γιατρός του Βενιζέλου

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 ο θεράπων ιατρός του κ.Βενιζέλου, Χρ.Στεφανάδης επιβεβαίωσε την είδηση, τόνισε ωστόσο πως δεν πρόκειται για κάτι το σοβαρό.

«Είχε κάτι γαστρεντερικές διαταραχές και ήρθε μέσα για εξετάσεις. Το πιθανότερο είναι ότι θα φύγει μέχρι το μεσημέρι» είπε ο κ. Στεφανάδης, εκτιμώντας πως δεν θα χρειαστεί να κάνει στεφανιογράφημα ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης αν και όπως είπε οι εξετάσεις δεν ολοκληρώθηκαν.

Mιλώντας στο mega, o κ.Στεφανάδης τόνισε πως ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα βγει μέχρι το μεσημέρι από το νοσοκομείο ώστε να παραστεί στην ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης, λέγοντας χαρακτηριστικά, «δε γίνεται ορκωμοσία χωρίς Πρόεδρο».

 

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *