27/07/2024

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ αλλά στη ΦΥΛΑΚΗ παραμένει ο Λάκης Γαβαλάς την ημέρα του Αγ. Πνεύματος επειδή καθυστέρησαν οι δικηγόροι τους

0

Στη φυλακή παραμένουν ο Λάκης Γαβαλάς και η αδερφή του την ημέρα του Αγ. Πνεύματος επειδή καθυστέρησαν οι δικηγόροι τους

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Στη φυλακή παραμένουν ο Λάκης Γαβαλάς και η αδερφή του

Στη φυλακή θα παραμείνουν έως την Τρίτη, ο Λάκης Γαβαλάς και η αδελφή του, Νότα, καθώς οι δικηγόροι τους, ενώ είχε συγκεντρωθεί το ποσό των 4.000 ευρώ που τους επιβλήθηκε, δεν πρόλαβαν ανοιχτό το αρμόδιο τμήμα του Εφετείου Αθηνών για να πληρώσουν την εγγύηση.

Έτσι, ο Λάκης Γαβαλάς και η αδελφή του θα επιστρέψουν αναγκαστικά στις φυλακές Κορυδαλλού, όπου κρατούνται τους τελευταίους 14 μήνες, όπου και θα παραμείνουν έως την Τρίτη οπότε θα λειτουργήσει το Εφετείο, για να πληρώσουν την εγγύηση και να αφεθούν ελεύθεροι, καθώς την Δευτέρα λόγω της γιορτής του Αγίου Πνεύματος το Εφετείο θα παραμείνει κλειστό.

Νωρίτερα έγινε γνωστό ότι ο Λάκης Γαβαλάς και η αδελφή του αφέθηκαν ελεύθεροι με καταβολή εγγύησης 2.000 ευρώ έκαστος και δυνατότητα άσκησης ανασταλτικής έφεσης στην ποινή κάθειρξης επτά ετών που του επέβαλε το Μονομελές Εφετείο Κακουργημάτων.

Υπενθυμίζεται ότι τα αδέλφια Γαβαλά δικάστηκαν για τα χρέη προς το Δημόσιο ύψους 17 εκατ. ευρώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο σχεδιαστής μόδας επρόκειτο να καταθέσει στο Εφετείο όλα τα έγγραφα με τα οποία μεταβιβάζει το ακίνητό του στην Κάντζα στην κυριότητα του Δημοσίου, έτσι ώστε να ξεπληρώσει το χρέος του.

Μάλιστα έχει ήδη αποστείλει μέσω του συνηγόρου του γραπτό αίτημά του στον υπουργό Οικονομικών, αναφέροντας πως το εν λόγω ακίνητο είναι αντικειμενικής αξίας περίπου 37 εκατομμυρίων ευρώ.

 

Πηγή:  Tlife.gr

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *