Στην τελική ευθεία η ράμπα για Α.Μ.Ε.Α. στη Νεράϊδα

5

Δημιουργία μηχανισμού πρόσβασης
στη θάλασσα για Α.Μ.Ε.Α.

Η Δημοτική Αρχή Γεωργίου Αλκ. Γκιώνη με την ιδιαίτερη ευαισθησία που την διακρίνει σε άτομα με προβλήματα κίνησης, μετά από αίτημα ετών βρίσκεται στην διαδικασία εγκατάστασης ράμπας με μηχανισμό πρόσβασης προς τη θάλασσα για ανθρώπους με ειδικές ανάγκες στη περιοχή της Νεράϊδας Λουτρακίου.
Η συσκευή θα δώσει τη δυνατότητα σε άτομα με ειδικές ανάγκες να έχουν πρόσβαση στη θάλασσα χωρίς την ανάγκη βοήθειας συνοδού ατόμου.
Πιστεύουμε πως είναι χρέος όλων μας να συνδράμουμε τους ανθρώπους με προβλήματα κινητικότητας στο να έχουν πρόσβαση στις πανέμορφες ακτές και παραλίες μας.
Μετά από απόφαση του Γενικού Γραμματέα Λιμένων , Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων χορηγήθηκε άδεια εγκατάστασης στο συγκεκριμένο σημείο και αναμένεται εντός των επομένων ημερών να ολοκληρωθεί η διαδικασία δημοπράτησης της.

​Ο Αντιδήμαρχος
Τεχνικής Υπηρεσίας & Πολεοδομίας

​ Γεωργίου Αθανάσιος

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

5 thoughts on “Στην τελική ευθεία η ράμπα για Α.Μ.Ε.Α. στη Νεράϊδα

  1. Συγχαρητήρια. Από όλα τα έργα αυτό είναι το πιο σπουδαίο γιατί δείχνει την ανθρωπιά μας και την ευαισθησία μας γι’ αυτούς που είναι λιγότερο τυχεροί σ’ αυτή τη ζωή όμως δικαιούνται να χαίρονται ως ίσοι

  2. Καλή ιδέα θα την χαρούν πολύ τον χειμώνα που θα την βάλετε την ράμπα. Έπρεπε ήδη να είχε μπει. Το καλοκαίρι την θέλουν όχι τον χειμώνα για να κάνουν μπάνιο στη θάλασσα όπως όλοι οι υπόλοιποι τώρα που έχει ζέστη. Εσείς σιγά σιγά μην βιάζεστε με το πάσο σας.

  3. ΜΠΡΑΒΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΝΕΟ

  4. ΕΓΩ ΛΕΩ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΤΗΝ ΒΑΛΕΤΕ ΤΗΝ ΡΑΜΠΑ ΣΤΗΝ ΝΕΡΑΙΔΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ. ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΥΤΟΠΡΟΒΟΛΗ;

  5. Με το καλό για το επόμενο καλοκαίρι….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *