Σοκ! Καθηγητής έβαζε κρυφές κάμερες μέσα στην αίθουσα – Βρέθηκε υλικό παιδικής πορνογραφίας “γυρισμένο” σε ελληνικό σχολείο!

0

Σοκ! Καθηγητής έβαζε κρυφές κάμερες μέσα στην αίθουσα – Βρέθηκε υλικό παιδικής πορνογραφίας “γυρισμένο” σε ελληνικό σχολείο!

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Kαθηγητής που ήδη από το 2010 έχει συλληφθεί για παιδική πορνογραφία δεν περιοριζόταν μόνο σε βίντεο που αγόραζε.

Σύμφωνα με τα νέα στοιχεία που έφερε στο φως η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και τα εργαστήρια ο καθηγητής παγίδευε τις αίθουσες διδασκαλίας με κάμερες και κατέγραφε τους μαθητές του την ώρα του μαθήματος.Είναι χαρακτηριστικό ότι στις λήψεις ακούγονται ολόκληρες παραδόσεις μαθημάτων! Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι άνδρες της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι ο καθηγητής είχε εγκαταστήσει τουλάχιστον 3 κάμερες και κατέγραφε τα παιδιά.

Σύμφωνα με τα νέα στοιχεία υπάρχουν 80 αρχεία με λήψεις που είχαν γίνει μέσω υπολογιστή. Η κάμερα φέρεται να είχε τοποθετηθεί σε τέτοια σημεία της αίθουσας, ώστε να είναι δυνατή η λήψη απόκρυφων σημείων του σώματος των μαθητών.

Οι αστυνομικοί έμειναν άφωνοι βλέποντας τα πλάνα και ειδικά όταν συνειδητοποίησαν ότι οι ομιλίες ήταν στα ελληνικά και άρα οι λήψεις είχαν γίνει σε ελληνικό σχολείο.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν στα χέρια τους οι άνδρες της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος είναι πολύ πιθανό οι εικόνες με τους μαθητές που κατέγραψε ο 42χρονος καθηγητής μαθηματικών να έχουν κάνει το γύρο του κόσμου καθώς βρέθηκε λογισμικό ανταλλαγής εικόνων με άλλους στον υπολογιστή του.

Μπορεί ήδη να έχει πέσει στα χέρια της αστυνομίας ο 42χρονος καθηγητής από τον Ιανουάριο του 2010, ωστόσο με βάση τον νέο νόμο για τις προφυλακίσεις δεν έχει καταλήξει στο κελί!. Είναι ελεύθερος με περιοριστικούς όρους! Τα νέα στοιχεία δίνουν άλλη διάσταση στην έρευνα εναντίον του που φαίνεται ότι αρχίζει και πάλι από την αρχή.

Πηγή: Newsit.gr

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *