13/06/2024

Σαμαράς: «Η κυβέρνηση θέλει να σβήσει όσα καταφέραμε με μόχθο»

0

Σαμαράς: «Η κυβέρνηση θέλει να σβήσει όσα καταφέραμε με μόχθο»

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

 Σαμαράς: «Η κυβέρνηση θέλει να σβήσει όσα καταφέραμε με μόχθο»Σφοδρή επίθεση κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε από την Καλαμάτα ο Αντώνης Σαμαράς. Την κατηγορεί ότι το μόνο που τη νοιάζει είναι να σβήσει όσα έγραψε η κυβέρνηση της ΝΔ «με πολύ μεγάλο μόχθο και προσπάθεια».

Ο Αντώνης Σαμαράς προχώρησε σε αυτές τις δηλώσεις με αφορμή το γεγονός ότι τα μαγαζιά στην Καλαμάτα είναι κλειστά, μολονότι την πόλη έχουν προσεγγίσει δύο κρουαζιερόπλοια.

«Όπως θυμάστε όταν καταργήσαμε το καμποτάζ, ήρθαν τα κρουαζιερόπλοια. Σαν αυτούς τους γίγαντες – κρουαζιερόπλοια που βρίσκονται πίσω μου. Τώρα που ήρθανε τα κρουαζιερόπλοια, κλείσανε τα μαγαζιά και 2.000 κόσμος που θα μπορούσε να ψωνίσει εδώ πέρα στην Καλαμάτα, σε κάθε περιοχή της χώρας, δε μπορεί να το κάνει. Αυτό είναι μεγάλο λάθος» είπε.

Και πρόσθεσε: «Ελπίζω ο τουρισμός, ο οποίος έφτασε σε επίπεδα – ρεκόρ στην προηγούμενη κυβέρνησή μας, μέσα από μάχες που δώσαμε για αυτό, να συνεχίσει να έρθει, γιατί μέχρι στιγμής είναι η μόνη ελπίδα για ανάπτυξη στην οικονομία. Γιατί για την οικονομία και για την ανάπτυξη δεν γίνεται καμία κουβέντα».

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *