Ράλλυ Ακρόπολις 2013 στο Λουτράκι!!!

2

Μετά απο παρέμβαση του Δημάρχου Κώστα Λογοθέτη στην εκπομπή ” Καφέ Ελληνικών ” ξεκαθάρισε το τοπίο και για την διεξαγωγή του Ραλλυ Ακρόπολις στο Δήμο μας. Ο Δήμαρχος ανακοίνωσε την διεξαγωγή του Ράλλυ Ακρόπολις με περισσότερες εκδηλώσεις και διαδρομές στη περιοχή μας.Επίσεις το Service Park θα παραμεινει στον καθιερωμενο χώρο.Το κόστος θα είναι πολύ λιγότερο από πέρσι και δεν θα ξεπερνά τις 150.000 Ευρώ.

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

2 thoughts on “Ράλλυ Ακρόπολις 2013 στο Λουτράκι!!!

 1. Ηδη απο τις 25 Ιανουαρίου υπήρχε σχετική ανάρτηση στην ιστοσελιδα της διοργάνωσης σχετικά με το θέμα όπου αναφερόταν οτι φετος θα διεξαχθει πάλι στο Λουτράκι. Με ενα απλο δελτίο τυπου θα μπορουσε να ειχε ξεκαθαρίσει το τοπίο απο πολύ νωρίτερα.

 2. 12.2.2013

  Στο Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου, που για τρίτη συνεχόμενη χρονιά άνοιξε τις πύλες του στο Ράλλυ Ακρόπολις, παραχωρήθηκε νωρίτερα συνέντευξη Τύπου και παρουσίαση της 59ης εκδοχής του ελληνικού αγώνα του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλλυ, που θα διεξαχθεί στις 31 Μαΐου-2 Ιουνίου 2013.

  Στην εκδήλωση, όπου παρευρέθη ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, κ. Πέτρος Τατούλης, ο βουλευτής Κορινθίας, κ. Χρίστος Δήμας, η ενεταλμένη σύμβουλος αθλητισμού του Δήμου Αθηναίων, κ. Παναγιώτα Ψαράκη, όπως και εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης, και ειδικότερα των περιοχών από όπου περνά η διαδρομή του αγώνα, έγινε ιδιαίτερη αναφορά στο μέγεθος της προσπάθειας ώστε εν μέσω της δεδομένης οικονομικής συγκυρίας να καταστεί δυνατή η διοργάνωση ενός τόσο απαιτητικού αθλητικού γεγονότος παγκόσμιας εμβέλειας. Ο πρόεδρος της Celeritas, της εταιρείας που έχει την ευθύνη διοργάνωσης του Ράλλυ Ακρόπολις τα τελευταία τρία χρόνια, κ. Παύλος Αθανασούλας, ευχαρίστησε τόσο την πολιτεία, που και φέτος, μέσω του υπουργείου Πολιτισμού, βρίσκεται δίπλα στη διοργάνωση, όσο και την τοπική αυτοδιοίκηση, αλλά και τους χορηγούς του αγώνα, στους οποίους φέτος προστέθηκε ο ΟΤΕ.

  Η υπουργός Τουρισμού, κ. Όλγα Κεφαλογιάννη, σε μήνυμα που απέστειλε, τόνισε: «Στο Υπουργείο Τουρισμού προωθούμε την ανάπτυξη των θεματικών ενοτήτων στον τουρισμό που θα εμπλουτίσουν το επίπεδο των προσφερόμενων υπηρεσιών και θα συμβάλουν στην επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου, που αποτελεί μία από τις άμεσες προτεραιότητές μας».

  Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, κ. Πέτρος Τατούλης, από την πλευρά του τόνισε ότι η περιφέρεια Πελοποννήσου είναι αποφασισμένη να συνεχίσει να φιλοξενεί τον αγώνα, αναφέροντας μάλιστα, ότι ήδη γίνονται ενέργειες για την εξεύρεση περισσότερων ειδικών διαδρομών στην ευρύτερη περιοχή -για τον αγώνα του 2014. Ο ίδιος, επίσης, δήλωσε ότι η Περιφέρεια, σε συνεργασία με τους αντίστοιχους φορείς, είναι αποφασισμένη να συνεχίσει να αναλαμβάνει το κόστος που της αντιστοιχεί, ώστε το Ράλλυ Ακρόπολις να συνεχίσει να διεξάγεται απρόσκοπτα.

  Παραδοσιακά, σε αυτήν την πρώτη συνέντευξη Τύπου για το Ράλλυ Ακρόπολις 2013, η Αλυτάρχης του αγώνα, κ. Ανίτα Πασαλή, παρουσίασε τις λεπτομέρειες της διαδρομής, αλλά και εστίασε στο οργανωτικό μέρος, και ειδικότερα στον εθελοντισμό, μια δράση που ξεκίνησε με επιτυχία την προηγούμενη χρονιά και θα συνεχιστεί ακόμα δυνατότερα φέτος. Επιπλέον, η ίδια ανακοίνωσε την υποστήριξη του Action for Road Safety από το Ράλλυ Ακρόπολις, της καμπάνιας οδικής ασφάλειας που τελεί υπό την αιγίδα της FIA.

  Στην επίσημη ιστοσελίδα του Ράλλυ Ακρόπολις 2013 http://www.acropolisrally.gr έχουν αναρτηθεί το ωράριο του αγώνα, καθώς και οι χάρτες των τριών ημερών σε υψηλή ανάλυση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *