29/05/2024

Πώς θα καταλάβετε ότι έχετε χημεία, χωρίς να κάνετε sex!

0

Πώς θα καταλάβετε ότι έχετε χημεία, χωρίς να κάνετε sex!

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Πώς θα καταλάβετε ότι έχετε χημεία, χωρίς να κάνετε sex!

Παρατηρείστε τα σημάδια και δεν θα χάσετε!

Βγήκατε ραντεβού, περάσατε καλά αλλά κάτι σας προβληματίζει. Δεν έχετε ακόμα ξεκαθαρίσει μέσα σας, αν ο τύπος αυτός σας αρέσει και αν θα θέλατε να τον ξαναδείτε. Αν φυσικά αγνοήσετε την μαμά σας που σας πιέζει να βρείτε ένα καλό παιδί να παντρευτείτε, τις φίλες σας που σας φυλάνε για τον καλύτερο, λες και δεν ξέρουν ότι οι επιχειρηματίες και οι εφοπλιστές είναι όλοι πιασμένοι, και τον μπαμπά σας που σας λέει ότι είστε μικρή ακόμα και θα βρείτε άλλον, θα πρέπει να κάτσετε και να σκεφτείτε διεξοδικά το θέμα πριν κάνετε οποιαδήποτε κίνηση. Βέβαια, για να είμαστε ειλικρινείς, η αποστολή σας είναι κάπως δύσκολη μιας και εφόσον δεν έχετε κάνει sex και τελοσπάντων γνωρίζεστε ελάχιστα, δεν μπορείτε με σιγουριά να καταλάβετε αν έχετε χημεία και αν από την… ένωσή σας θα μπορούσε να βγει κάτι καλό! Παρακάτω, σας έχουμε 3 σημάδια που ίσως σας βοηθήσουν και ξεδιαλύνουν το θολό τοπίο της αβεβαιότητας…

1. Πώς μιλάτε γι’ αυτόν: Πριν κάνετε το οτιδήποτε και πριν βγάλετε βιαστικά συμπεράσματα παρατηρήστε λίγο τον εαυτό σας και το πώς μιλάτε για εκείνον στις φίλες σας. Όταν για παράδειγμα σας ρωτάνε αν θέλετε να κάνετε sex μαζί του η απάντησή σας είναι ενθουσιώδης ή είστε διστακτική; Όταν έρχεται μήνυμα και είναι από αυτόν, αμέσως το ανακοινώνετε και το διαβάζετε δυνατά ή το αγνοείτε και λέτε από μέσα σας ότι θα απαντήσετε αργότερα; Αυτό που λέμε φυσικά, δεν είναι ότι ότι ντε και καλά αν δεν ισχύει κάτι τέτοιο πάει να πει ότι δεν πρόκειται να δείτε προκοπή μαζί του, αλλά ότι είναι ένα σχετικά τρανταχτό σημάδι ότι δεν είστε και πολύ ενθουσιασμένη μαζί του και πως τελοσπάντων αν τελικά κάνετε sex, δεν πρόκειται να δείτε και πυροτεχνήματα… Το χέρι μας στη φωτιά δεν το βάζουμε απλά σας δίνουμε κάποια παραδείγματα.

2. Οι φερομόνες έχουν το λόγο: Καμιά φορά χωρίς φυσικά εμείς να το αντιλαμβανόμαστε, η φύση παίρνει το πάνω χέρι και τα απλά τα φροντίζει όλα! Αυτό που θέλουμε να πούμε, είναι ότι αν τελικά βρεθεί ο κατάλληλος με τον οποίο θα έχετε χημεία και όλα θα είναι τέλεια, δεν θα χρειαστεί να κάνετε και πολλά πράγματα γιατί όλα θα έρθουν φυσικά. Οι φερομόνες, ναι εκείνες οι ορμόνες που απελευθερώνονται όταν νιώθουμε έλξη για κάποιον και απλά όλα πάνω του μας ταιριάζουν! Από την αίσθηση των μαλλιών και του δέρματός του, μέχρι φυσικά την μυρωδιά του! Πόσες φορές άλλωστε δεν έχετε πει για κάποιον ότι κάτι δεν σας κολλάει πάνω του αλλά δεν μπορείτε να εντοπίσετε τι; E λοιπόν σας ενημερώνουμε ότι είναι η μυρωδιά του και οι ορμόνες που απελευθερώνονται από αυτόν!

3. Δεν κάνετε σχέδια για το μέλλον: Ας είμαστε ειλικρινείς κορίτσια, κάθε φορά που γνωρίζουμε έναν άντρα, φανταζόμαστε το γάμο μας και φυσικά τα παιδιά μας μαζί του! Mπορεί να σας φαίνεται παράλογο και αστείο αλλά λυπόμαστε είναι η αλήθεια! Αν λοιπόν εσείς, δεν έχετε καν μπει στη διαδικασία να φανταστείτε τον εαυτό σας νυφούλα και εκείνο γαμπρό να σας περιμένει στην εκκλησία ντυμένο γαμπρό, τότε τα πράγματα είναι σοβαρά. Μία γυναίκα που δεν κάνει έστω και για να περάσει η ώρα της τέτοιες σκέψεις τότε σίγουρα δεν είναι ενδιαφέρεται και πολύ για τον άντρα με το οποίο βγαίνει ραντεβού… Και πάλι σίγουρο δεν είναι, απλά εμείς σας το λέμε να το έχετε υπόψιν σας!

Πηγή: queen.gr

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *