Πότε και ποια ψέματα λένε οι γυναίκες για το σεξ

0

Πότε και ποια ψέματα λένε οι γυναίκες για το σεξ

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Πότε και ποια ψέματα λένε οι γυναίκες για το σεξΟ πονοκέφαλος είναι η πλέον συνήθης δικαιολογία των γυναικών, όταν θέλουν να αποφύγουν τις ερωτικές διαθέσεις του συντρόφου τους. Ωστόσο, δεν είναι η μόνη δικαιολογία που εφευρίσκουν για να γυρίσουν πλευρό και να κοιμηθούν ανενόχλητες και επιπλέον οι γυναίκες προβάλλουν ψεύτικες δικαιολογίες για να αποφύγουν και άλλες “δυσάρεστες” δραστηρότητες!

Έτσι, σύμφωνα με νέα έρευνα περίπου το 40% των γυναικών λέει ψέματα ότι έχει περίοδο όταν δεν έχει όρεξη για σεξ ή ακόμη και για να πάει στο γυμναστήριο ή να κάνει οποιαδήποτε άλλη δραστηριότητα.

Μάλιστα όπως προκύπτει από τη διαδικτυακή αυτή έρευνα που έγινε σε 1.000 γυναίκες, το 38% αυτών παραδέχεται ότι έχει «προσποιηθεί ότι έχει περίοδο» όποτε τους βολεύει.

Οι γυναίκες χρησιμοποιούν αυτή τη δικαιολογία για να αποφύγουν την άσκηση, ενώ μία στις εφτά για να… μην κάνει σεξ!

Σημαντικός αριθμός, κοντά στο 20% των γυναικών που συμμετείχαν στην έρευνα, δικαιολογούσε την κακή διάθεση ή την επιθετική του συμπεριφορά με την πρόφαση της «ψεύτικης» περιόδου.

Η πλειοψηφία των γυναικών δε νιώθει τύψεις για αυτά τα «ψέματα», ενώ στις περισσότερες περιπτώσεις ανέφεραν τη συγκεκριμένη δικαιολογία μέσω τηλεφωνήματος, ή γραπτού μηνύματος.

Πηγή: newsbomb.gr

 

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *