22/04/2024

Πως να χάσεις γρήγορα κιλά πριν τις γιορτές

0

Βελτίωσε την εμφάνιση και τη διάθεση σου με ένα πρόγραμμα διατροφής και άσκησης για να είσαι super fit και αν απολαύσεις όσο μπορείς τα Χριστούγεννα!
Να λοιπόν πως θα το καταφέρεις πιο γρήγορα:
• Κάνε καθημερινά γυμναστική έστω και για λίγο. Δεν είναι απαραίτητο να κουράζεις το σώμα σου, ούτε να έχεις άπλετο χρόνο στη διάθεσή σου. Η υψηλής έντασης διαλειμματική προπόνηση είναι ότι πρέπει για την περίπτωση.
• Κάνε ένα υγιεινό και ισορροπημένο πρόγραμμα διατροφής και ακολούθησέ το κατά γράμμα. Κάτι επίσης πολύ σημαντικό, είναι να ορίσεις τις μερίδες ώστε να αποφύγεις την υπερφαγία.
• Σημείωνε τις θερμίδες, τα γεύματα και τη διάθεσή σου κάθε μέρα, ώστε να εντοπίσεις συμπτώσεις, λάθη και συνήθειες που πρέπει από ‘δω και πέρα να αποφύγεις.
• Φρόντισε να κοιμάσαι καλά. Ο ύπνος είναι το Α και το Ω στην απώλεια βάρους, οπότε μην τον παραμελείς. Κοιμήσου νωρίς και τουλάχιστον 7-9 ώρες την ημέρα.
• Διατήρησε το κίνητρό σου. Το ξέρουμε ότι είναι δύσκολο να συγκρατηθείς, ειδικά την περίοδο των γιορτών, αλλά θυμήσου πόσο πιο όμορφα θα νιώθεις σε λίγες μέρες που θα έχεις πετύχει τον σκοπό σου.

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *