19/06/2024

Πρόσκληση σε ανοιχτή συνεδρίαση του Συμβουλίου Δημοτικής Κοινότητας Λουτρακίου-Περαχώρας

0

Πρόσκληση σε ανοιχτή συνεδρίαση του Συμβουλίου Δημοτικής Κοινότητας Λουτρακίου-Περαχώρας

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Παρακαλούμε όπως προσέλθετε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (Ιάσονος & Εθν. Αντιστάσεως) την 1η Νοεμβρίου 2012, ημέρα ΠΕΜΠΤΗ και ώρα18:30 για συζήτηση και λήψη απόφασης στα κατωτέρω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

  1. Εισήγηση- πρόταση για επισκευή του Γερμανικού δρόμου ( Ευαγγελιστρίας & Εκκλησιαστικού Λυκείου) στην περιοχή Λουτρακίου.
  1. Εισήγηση – πρόταση για στέγαση του Δημοτικού Γραφείου της Δημοτικής Κοινότητας Λουτρακίου-Περαχώρας στο κτίριο που στεγάζεται το ΚΕΠ Λουτρακίου .
  1. Χορήγηση ή μη άδειας λειτουργίας και παράτασης μουσικών οργάνων έτους 2012 για το κατάστημα -ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ- ΜΠΑΡ του ΛΥΣΣΑΝΔΡΟΥ ΚΑΡΑΣΚΟΥΤΗ το οποίο λειτουργεί επί της οδού Ελ. Βενιζέλου 8 στο Λουτράκι.
  1. Χορήγηση ή μη άδειας λειτουργίας και παράτασης μουσικών οργάνων έτους 2012 για το κατάστημα -ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ- ΜΠΑΡ της ΣΟΥΛΤΑΝΑΣ ΘΕΟΧΑΡΗ το οποίο λειτουργεί επί της οδού Ελ. Βενιζέλου 9 στο Λουτράκι.
  1. Χορήγηση ή μη προέγκριση άδειας ίδρυσης καταστήματος ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ με υπηρεσία προσφοράς υπηρεσιών διαδικτύου του ΤΖΑΒΕΛΛΑ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ το οποίο θα λειτουργεί επί της 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 4 στο Λουτράκι.
Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *