20/05/2024

Πρωταγωνιστής σε καρτούν ο Μάικ Τάισον Θα υποδυθεί έναν ντετέκτιβ.

0

Πρωταγωνιστής σε καρτούν ο Μάικ Τάισον

Θα υποδυθεί έναν ντετέκτιβ.

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το
Ο πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής της πυγμαχίας, στην κατηγορία βαρέων βαρών, Μάικ Τάισον, θα «πρωταγωνιστήσει» ως ντετέκτιβ σε καρτούν, σε μια νέα σειρά κινουμένων σχεδίων, ανακοίνωσε το αμερικανικό καλωδιακό δίκτυο Adult Swim, το οποίο ανήκει σε θυγατρική εταιρεία της περίφημης Time Warner.

Το δίκτυο, το οποίο είναι γνωστό για τις κωμικές νεανικές σειρές του, δεν έκανε γνωστό πότε θα κάνει πρεμιέρα η νέα του παραγωγή, με κεντρικό πρόσωπο τον Τάισον. Ο 46χρονος πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής της πυγμαχίας θα χαρίσει και τη φωνή του στον- πιθανότατα- κεντρικό χαρακτήρα της σειράς των κινουμένων σχεδίων, που θα φέρει τον τίτλο «Τα μυστήρια του Μάικ Τάισον».

Ο Τάισον ο οποίος παρά τις επιτυχίες του στο ριγκ έγινε περισσότερο γνωστός για την αλλοπρόσαλλη κοινωνική συμπεριφορά του και την καταδίκη του για βιασμό το 1992, πολλαπλασίασε τη δημοφιλία του μετά από μια σύντομη εμφάνιση στην επιτυχημένη κωμωδία του 2009 “The Hangover”.

Ο Τάισον αποσύρθηκε από την πυγμαχία το 2006 και ξεκίνησε μια δεύτερη καριέρα στην ψυχαγωγία, όπου συμπεριλάμβανε και τη σειρά ντοκιμαντέρ σχετικά με το σμήνος από ταχυδρομικά περιστέρια που είχε στην κατοχή του.

 

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *