Προϋπολογισμός 2015 Δήμου Λουτρακίου Περαχώρας Αγ. Θεοδώρων [Video]

13

Προϋπολογισμός 2015, Δήμος Λουτρακίου Περαχώρας Αγ. Θεοδώρων [Video]

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Προϋπολογισμός 2015, Δήμος Λουτρακίου Περαχώρας Αγ. Θεοδώρων [Video],Loutraki,Λουτρακι,loutrakitv.gr

Η ψηφοφορία του προϋπολογισμού πάντα έχει ενδιαφέρον, άσχετο αν κάποιες φορές άλλα λέγονται κι άλλα γίνονται, τουλάχιστον κατά προσέγγιση γίνεται αντιληπτό το όραμα της κάθε δημοτικής αρχής, πάντα στα πλαίσια των οικονομικών δυνατοτήτων της.
Έτσι για παράδειγμα στον εν λόγω προϋπολογισμό ψηφίστηκαν δαπάνες εκθέσεων στο εξωτερικό και εσωτερικό 5500 ευρώ, στις εκθέσεις αυτές θα συμμετέχουν μέλη της επιτροπής τουρισμού που αναμένεται να συσταθεί. Η επιτροπή θα απαρτίζεται από δημ. Συμβούλους και από μέλη του LTO. Δίνεται μεγάλη βαρύτητα από την παρούσα δημ. Αρχή στην παρουσία του Δήμου μας σε εκθέσεις και το ποσό που γράφτηκε στον προϋπολογισμό είναι μόνο η αρχή, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.
Κατά τα λοιπά, σύμφωνα με τον Δήμαρχο κ. Γ. Γκιώνη ο προϋπολογισμός για το 2015 είναι καθαρά διαχειριστικός και βασίζεται σε μεγάλο βαθμό σε αυτό που παρέλαβε από τη προηγούμενη δημ. αρχή, αλλά και περιορίζεται από την κακή οικονομική κατάσταση του Δήμου. Βέβαια ο Δήμος έχει μια συνέχεια και με τη σειρά του η προηγούμενη Δημ. Αρχή βασίστηκε σε αυτά που βρήκε κ.ο.κ. πηγαίνοντας προς τα πίσω. Μιλώντας για κακή οικονομική κατάσταση θα πρέπει να αναφέρουμε ότι δεν έχουν προβλεφθεί μεγάλα ποσά για κοινωνική πολιτική επειδή αναμένεται να διατεθούν περίπου 75 εκ. από περιφέρειες για ενίσχυση των κοινωνικά ευπαθών ομάδων, ο Δήμος Λουτρακίου – Αγ. Θεοδώρων φιλοδοξεί να διεκδικήσει μεγάλο μέρος αυτών των χρημάτων.
Κι αν ο πρώην Δήμαρχος κ. Π. Παύλου βρήκε τον προϋπολογισμό ρεαλιστικό και χωρίς να μπαίνει σε ανάλυση των κωδικών, έκρινε ότι ο ρόλος της αντιπολίτευσης δεν είναι να αναλύει κωδικό – κωδικό τον προϋπολογισμό, ο Γραμματέας του Δ. Σ. κ. Θ. Μουζάκης θεώρησε σκόπιμο να ρωτήσει αναλυτικά για θέματα που του δημιούργησαν απορίες όπως για παράδειγμα η προμήθεια υλικών σημαιοστολισμού και φωταγωγήσεως που από 1.000 ευρώ στο Λουτράκι ανήλθε σε 5.000 ευρώ και στους Αγ. Θεοδώρους από 1.000 ευρώ σε 2.500. Η απάντηση της κας Πρωτοπαππά ήταν ότι πρέπει να φωταγωγηθεί η πόλη, “είναι που είναι μίζερη η ζωή μας να μην δώσουμε λίγο χρώμα; ” είπε χαρακτηριστικά.
Αναλυτικά στο ακόλουθο video ολόκληρη η διαδικασία της ψηφοφορίας, ερωτήματα Δημ. Συμβούλων και απαντήσεις.
Ο προϋπολογισμός ψηφίστηκε, με τους κκ Κ. Λογοθέτη, Θ. Μουζάκη, Κ. Δόσχορη να ψηφίζουν μόνο τα έσοδα

[youtube=http://youtu.be/xtKZmW6oOZQ]

Πηγή: loutrakitv.gr

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

13 thoughts on “Προϋπολογισμός 2015 Δήμου Λουτρακίου Περαχώρας Αγ. Θεοδώρων [Video]

  1. 34 ooo tha parei o Giannis o Mavroeidis 60 ooo tha parei o allos kolitos gia to rally kala pame

  2. Προβληματικός είσαι και φαίνεσαι. Οι ομάδες των ανθρώπων που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα λέγονται ευπαθείς ομάδες

  3. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΨΗΦΙΣΗ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΗΤΑΝ ΑΝΑΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗ ΓΚΕΛΝΤΗ

  4. 60 000 gia kalokairines politistikes ekdilwseis!!! Ta palia kala…

  5. ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΜΕ?

  6. Το μάτι και το αυτί του λαού να είναι εκεί για να κάνει αντιπολίτευση;

  7. Το όραμα της Δημοτικής Αρχής Γιώργου Γκιώνη φαινόταν από τις προεκλογικές του δεσμεύσεις. Πόσα έταξε και στο τέλος κάνει αυτά που έκανε ο προηγούμενος γιατί δεν υπάρχει περιθώριο για όραμα, ΕΣΠΑ για έργα δεν προβλέπεται, άρα αφού δεν υπάρχουν λεφτά παραμύθια ήταν τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα.

  8. 24.600 ευρω για να κολλησουν τις μαντεμενιες κολωνες!!!!!!!αρχισαν τα οργανα των δικων μας παιδιων διαμεσου των απευθειας που κατεκριναν!!!!!!!!

  9. SIGA K. STAMOY MHN SRASEIS TA AYGA!!!!!!!KAI FYSIKA O PAYLOY MOYGA STH STROYGA…OLOI MAZI ENANTION TOY LOGOTHETH OPWS KAI PROEKLOGIKA.

  10. ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΗΔΙΕΣ ΠΟΥ ΡΩΤΟΥΣΕ Η ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΕΤΗ ΘΑ ΤΙΣ ΒΡΙΣΚΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΗΣ..

  11. Η ΔΗΚΕΠΑΘ στην κοσμάρα της…. στον Μιτε να πάτε.

  12. ΕΛΑ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ; ΛΕΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΠΕΙ. ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΑΛΛΑ ΛΕΕΙ Η ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΛΑ ΛΕΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ. ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ?!!!

  13. Αυτά είναι δίκαια πράγματα. Στις προηγούμενες εκλογές ήταν Παύλου με Λογοθέτη εναντίον Γκιώνη στις τελευταίες εκλογές ήταν Γκιώνης Παύλου εναντίον Λογοθέτη έτσι είναι οι λυκοφιλίες

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *