25/04/2024

Προχωράει με γοργούς ρυθμούς η βιοκλιματική βιβλιοθήκη στο Λουτράκι [photos]

6

Ένα έργο το οποίο είχε βαλτώσει το τελευταίο διάστημα, τώρα κινείται με πυρετώδεις ρυθμούς, οι αλλαγές είναι ήδη ορατές αν και το συνεργείο του Δήμου έχει ακόμα δρόμο, όμως με φιλότιμη προσπάθεια των Τεχνικών Υπηρεσιών και με τη σωστή καθοδήγηση θα δούμε πολύ σύντομα επιτέλους να υλοποιείται αυτό το όραμα ετών.

Βιοκλιματική βιβλιοθήκη 9 Βιοκλιματική βιβλιοθήκη 8 Βιοκλιματική βιβλιοθήκη 7 Βιοκλιματική βιβλιοθήκη 6 Βιοκλιματική βιβλιοθήκη 5 Βιοκλιματική βιβλιοθήκη 4 Βιοκλιματική βιβλιοθήκη 3 Βιοκλιματική βιβλιοθήκη 2 Βιοκλιματική βιβλιοθήκη 1

Πηγή: Loutrakitv.gr

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

6 thoughts on “Προχωράει με γοργούς ρυθμούς η βιοκλιματική βιβλιοθήκη στο Λουτράκι [photos]

  1. Άντε να τελειώσει γιατί θα είναι ένα ακόμα στολίδι για την πόλη που ο Γιώργος ο Γκιώνης ανεβάζει όλο και πιο ψηλά!

  2. Ήρεμα Θανάση τα ψώφισες στην κούραση τς παιδιά

  3. ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΟΤΙ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΟΣΑ ΔΕΝ ΧΩΡΑΝΕ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΘΑ ΤΑ ΠΕΤΑΞΕΤΕ?????

  4. Αν ισχύει αυτό με τα βιβλία είναι μεγάλη ντροπή! Τα βιβλία είναι ιερά και αν δεν τα παίρνανε μικροί τα γράμματα δεν τους φταίνε τώρα τα βιβλία να τα τιμωρούν. Όποιος σήμερα πετάει βιβλία αύριο θα πετάξει ανθρώπους.

  5. ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΤΕ ΤΟ ΝΕΟ ΛΥΚΕΙΟ ΟΧΙ ΤΗΝ ΝΕΑ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ. ΚΑΛΗ ΕΙΝΑΙ Η ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΑΘΗΜΑ ΣΕ ΛΥΟΜΕΝΑ! ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ;!

  6. καλά δεν είναι και η πυραμίδα του Χέοπος

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *