16/04/2024

ΠΡΟΣΟΧΗ !!! Κλήσεις για παράνομη στάθμευση στο Λουτράκι!

9

κλήσεις παράνομη στάθμευση Λουτράκι

Οτι κλήσεις δεν έκοψαν τόσα χρόνια τις έκοψαν μαζεμένες τις προηγούμενες ημέρες! Παράπονα αγανακτισμένων πολιτών έφτασαν στο loutrakitv.gr. Δεν μπορούν να καταλάβουν πως σε μια περίοδο κρίσης μπορεί να εφαρμόζεται ο νόμος με τόση αυστηρότητα. Αυτό που κάνει εντύπωση είναι ότι σε σημεία της Ελ. Βενιζέλου που στάθμευαν τόσα χρόνια και δεν τους έγραφε κανένας, τώρα τους γράφουν. Εμείς εδώ δεν θα ασχοληθούμε με το κατά πόσο είναι νόμιμοι ή παραβάτες οι πρωταγωνιστές της ιστορίας, απλώς θέλουμε να επιστήσουμε την προσοχή σας και να σας προειδοποιήσουμε για να μην την πατήσετε κι εσείς!Πηγή: loutrakitv.gr

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

9 thoughts on “ΠΡΟΣΟΧΗ !!! Κλήσεις για παράνομη στάθμευση στο Λουτράκι!

  1. poly kala ekanan kai ekoban kliseis…eleos me to laikismo sas……..

  2. Ο ΔΗΜΟΣ ΨΑΧΝΕΙ ΛΕΦΤΑ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΑ! ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΙ ΚΛΗΣΕΙΣ ΒΕΒΑΙΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΕΒΑΙΩΘΕΙ

  3. Μία πρωτοποριακή λύση για τις κλήσεις για παράνομο παρκάρισμα……

    ΜΗΝ ΠΑΡΚΑΡΕΤΕ ΠΑΡΑΝΟΜΑ !!!!!!!

    Ετσι για να τους την “σπάσετε” κιόλας 🙂

  4. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΜΠΕΙ ΤΑΞΗ. ΤΙ ΝΟΗΜΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ?

  5. Η κρίση είναι γεγονός ότι και να λέμε όμως δεν αποτελεί δικαιολογία για κάθε αμάρτημα. Ένας λόγος παραπάνω να σκεφτείτε δυό φορές πριν κάνετε την ανοησία να παρκάρετε παράνομα. Τι είναι αυτό το κακό να ζητάνε κάποιοι ειδική μεταχείρηση; Οι κανόνες είναι κανόνες και εφευρέθηκαν για να τους ακολουθούμε. Η κρίση είναι άλλο θέμα.

  6. Λογικό ειναι ειδικά στο Λουτράκι μετά τις πρόσφατες υπουργοποιήσεις, να μην μπορεί η αστυνομία να κάνει συνεχώς τα στραβά μάτια. Όποιος παρανομεί το κάνει γνωρίζοντας την πιθανότητα να πρέπει να πληρώσει πρόστιμο. Δεν θέλει και πολλή σκέψη. Ανοίχτε λιγο τα ματια σας. Δεν σας εντυπωσιασε η αστυνομική κινητικότητα στην πόλη μας?

  7. Μην γραφετε τετοια αρθρα,θα σας ανακαλεσουν απο το δημαρχειο,ως οτι τους δυσφημειτε!!και ετσι θα χασετε την ευνοια τους..Θα πανε αλλου οι αντιδημαρχοι και ειδικα ο πολεοδομιας για κονε!!!Προσοχη λοιπον..

  8. δεν έχει σχέση ο δήμος με τις κλήσεις τις τροχαίας !!!!!θελατε συριζα ? να πως θα μαζευτουν τα λεφτα .και στο κάτω κάτω στη Κόρινθο πεφτει καργα γράψιμο τόσα χρόνια γιατι εσας να σας αφήνουν μάγκες? και τώρα που το συζητάμε ας μπει η τροχαία και στα στενά που παρκάρουν καρέκλες και παλια μηχανακια πλαστικά για να κρατάνε τις θεσούλες έξω απο τις πόρτες τους .Εχουμε και καταληψη οδοστρωματος με αλλα λόγια στα 3/4 του Λουτρακίου .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *