Πού βρίσκεται ο Λάκης Λαζόπουλος;

By in Lifestyle on 01/08/2017

Στο αγαπημένο του νησί την Πάρο βρίσκεται από τις αρχές του καλοκαιριού ο Λάκης Λαζόπουλος. Ο ταλαντούχος ηθοποιός και σκηνοθέτης κάνει χρόνια διακοπές εκεί, αφού στην περιοχή της Νάουσας έχει την εξοχική κατοικία του, που με κάθε ευκαιρία την επισκέπτεται για να απολαύσει στιγμές ξεκούρασης και χαλάρωσης όχι μόνο τα καλοκαίρια, αλλά όλο το χρόνο.

Εκεί υπάρχουν αγαπημένοι του φίλοι με τους οποίους κάνει καθημερινά παρέα, ενώ πολλές φορές μαζί του είναι και η κόρη του. Και μπορεί στην Αθήνα να μην τον βλέπουμε συχνά σε κοσμικές εκδηλώσεις, καθώς είναι επιλογή του να δίνει το παρών μόνο σε πολύ σημαντικές περιστάσεις που αφορούν τη δουλειά του, στην Πάρο όμως, οι θαυμαστές του έχουν την χαρά να τον βλέπουν συχνά. Εκεί ο Λάκης νιώθει σαν το σπίτι του.

Όπως γράφει η Σπυριδούλα Τριάντου στο Secret των Παραπολιτικών, την ημέρα απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα στις αγαπημένες του παραλίες, το μεσημέρι πολλές φορές τρώει σε ταβερνάκια της Νάουσας και τα βραδιά… κυκλοφορεί και διασκεδάζει με φίλους, ενώ δεν λέει όχι σε θαυμαστές που τον πλησιάζουν για μία selfie. Ο ίδιος το έχει πει πολλές φορές ότι του αρέσει να έχει επαφή με νέους ανθρώπους, να μιλά μαζί τους και να ακούει τις σκέψεις τους.

Ο Λάκης Λαζόπουλος τα βραδιά επιλέγει τα μπαρακια στη Νάουσα. Είναι πάντα ευδιάθετος και πολλές φορές εκφράζει την προτίμησή του σε διάφορα τραγούδια. Αυτές τις μέρες στο νησί παραθερίζει και η φίλη του Ζέτα Μακρυπούλια ενώ αρχές Αυγούστου θα φτάσει στην Πάρο και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης για την μεγάλη συναυλία που θα δώσει στις 5 του μηνός. Είναι γνωστό πως οι τρεις τους κάνουν πολύ καλή παρέα και έχουν περάσει αρκετά καλοκαίρια στο αγαπημένο τους κυκλαδονήσι.

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το
Share

Leave a Reply

Your email address will not be published.