Πολιτιστικό γεγονός η συνεργασία του Δήμου Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων τον Όμιλο ΑNTENNA και τη Μetropolitan Opera της Νέας Υόρκης

0

 

ΔΗΜΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ – ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ

metropolitan epirusgateΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

                                                                                                            30/10/2011

“Πολιτιστικό γεγονός η συνεργασία του Δήμου Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων τον Όμιλο ΑNTENNA και τη Μetropolitan Opera της Νέας Υόρκης”

Ο Δήμος Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων σε συνεργασία με τον Όμιλο ΑNTENNA υλοποιούν ένα καινοτόμο και πρωτοποριακό εγχείρημα :  έντεκα (11) φαντασμαγορικές παραστάσεις, της σεζόν 2011-2012,  θα μεταδοθούν ζωντανά από τη σκηνή της της Νέας Υόρκης στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου.

Το εγχείρημα αυτό θα πραγματοποιηθεί σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, καθώς και σε άλλες πέντε πόλεις της Βόρειας και νησιωτικής Ελλάδας.

Ο Δήμαρχος Κώστας Λογοθέτης υπογραμμίζοντας τη μέγιστη πολιτιστική σημασία του εγχειρήματος τόνισε : “ Είναι ιδιαίτερα σημαντικό για το Δήμο μας να αναλαμβάνει μία τόσο σπουδαία πολιτιστική δράση. Ο πολιτισμός στην δύσκολη αυτή περίοδο αποτελεί σημαντικό πυλώνα ανάπτυξης, αλλά και την “ανάσα” της κοινωνίας μας”

Η σεζόν του πολυβραβευμένου προγράμματος “The Met: Live in HD” ξεκινάει το Σάββατο 15 Οκτωβρίου με τη νέα παραγωγή της ΜΕΤ «Anna Bolena» του Donicetti, και πρωταγωνίστρια την Anna Netrebko.

Το έργο, με σκηνοθέτη το David Mc Vicar και διευθυντή ορχήστρας το Marco Armiliato, βασίζεται στις τελευταίες, τραγικές ημέρες της Άννας Μπολέϋν. Η Anna Netrebko θα αναμετρηθεί με έναν ρόλο που αποτελεί επίδειξη ερμηνείας και φωνής και που έχουν ενσαρκώσει οι μεγαλύτερες σοπράνο στην ιστορία της όπερας, όπως η Μαρία Κάλλας

Αναλυτικά το πρόγραμμα των παραστάσεων θα ανακοινωθεί σε Συνέντευξη Τύπου.

Από το Γραφείο Τύπου

Σχόλιο www.tv-tv.tk :

Προσέξτε τη διατύπωση: “Ο Δήμος Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων σε συνεργασία με τον Όμιλο ΑNTENNA υλοποιούν….” Ποιος υλοποιεί και ποιός συνυπογράφει;

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *