Ποιους ευχαρίστησε ο νέος περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δημήτρης Πτωχός

Spread the love

«Οι πολίτες αποφάσισαν σήμερα, θα τα καταφέρουμε, να είστε όλοι σίγουροι», είπε μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Πτωχός, ο οποίος εξελέγη περιφερειάρχης Πελοποννήσου, μιλώντας από την Καλαμάτα.

Ο Δ. Πτωχός τόνισε πως «μετά από μια τόσο σπουδαία νίκη οφείλω ένα ευχαριστώ σε όλους τους συμπολίτες που με εμπιστεύτηκαν από οποιονδήποτε πολιτικό χώρο-μετερίζι κι αν προέρχονται».

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη τους»

Στη συνέχεια ευχαρίστησε τους υποψήφιους του συνδυασμού του: «Θα είμαστε πάντα μαζί, ομάδα, όπως ήμασταν μαζί, θα πάμε την Πελοπόννησο μπροστά, θα δουλέψουμε μαζί για την επόμενη ημέρα χωρίς να μας σταματήσει τίποτα».

Ο νέος περιφερειάρχης Πελοποννήσου εξέφρασε ευχαριστίες και προς τους συνεργάτες του «για τη σκληρή δουλειά που έκαναν και κυρίως για την ανιδιοτέλειά τους».

«Δώσαμε μαζί έναν πολύ μεγάλο αγώνα που θα τον θυμόμαστε σε όλη μας τη ζωή, αυτό είναι απολύτως βέβαιο», είπε επίσης.

«Μεγάλο ευχαριστώ» είπε και στην οικογένειά του, «στην παράταξη της Νέας Δημοκρατίας και προσωπικά στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για την τιμή, την εμπιστοσύνη και τη βοήθεια» που του προσέφερε.

Ιδιαίτερη μνεία στον Αντώνη Σαμαρά

Ιδιαίτερη μνεία έκανε στον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος βρισκόταν εκεί. Ο κ. Πτωχός εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του στον κ. Σαμαρά, τονίζοντας πως είναι κάτι παραπάνω από δάσκαλός του.

Σημείωσε ότι «η μεγάλη νίκη που πετύχαμε είναι αφετηρία για τη σκληρή δουλειά που μας περιμένει, για τις νίκες που πρέπει να καταφέρουμε από εδώ και μπρος για ένα καλύτερο αύριο για την Πελοπόννησο».

«Γιατί η Πελοπόννησος αξίζει περισσότερα, μπορεί περισσότερα και θα το κάνουμε πράξη» είπε, υπογραμμίζοντας ότι «αφήνουμε πίσω μας την τοξικότητα και τις νοοτροπίες του χθες, εκφράζοντας την επιθυμία του να δημιουργηθεί μια νέα σχέση μεταξύ της Περιφέρειας και του πολίτη.

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published.