Πατέρας πασίγνωστης ηθοποιού: Η κόρη μου είναι συνοδός πολυτελείας και εννοούσε ακριβώς αυτό που καταλάβατε

0

Πατέρας πασίγνωστης ηθοποιού: Η κόρη μου είναι συνοδός πολυτελείας και εννοούσε ακριβώς αυτό που καταλάβατε

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Και συνέχισε λέγοντας «πληρώνεται για να βγαίνει ραντεβού με πλούσιους άνδρες και η μητέρα της είναι ο νταβατζής της. Είναι αηδιαστικό όλο αυτό».

Ο λόγος για τον Michael Lohan, τον πατέρα της Lindsay που σε συνέντευξή του δήλωσε ότι η κόρη του είναι συνοδός πολυτελείας και έτσι καταφέρνει να κάνει ακόμα πολυτελή ζωή.

«Πληρώνεται για να βγαίνει ραντεβού με πλούσιους άνδρες. Η μητέρα της είναι ο νταβατζής της. Είναι αηδιαστικό όλο αυτό», φέρεται να είπε ο πατέρας της ηθοποιού στο περιοδικό Star, ξεκινώντας ένα νέο κεφάλαιο στον οικογενειακό πόλεμο που εξελίσσεται εδώ και πολλά χρόνια.

Μάλιστα ο Michael Lohan δεν παρέλειψε να δώσει και λεπτομέρειες από τα πονηρά ραντεβού της κόρης του, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Τα ραντεβού αυτά διαρκούν για μέρες και οι άνδρες αυτοί πληρώνουν για τα πάντα. Τα ξενοδοχεία, τα έξοδα των ταξιδιών, το φαγητό, τα πάντα. Ακόμα και κοσμήματα και άλλα δώρα».

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, ανάμεσα στους άνδρες που… «συνοδεύει» η Lindsay είναι και ο τρίτος διάδοχος του θρόνου του Μπρουνέι, πρίγκιπας Χατζί Αμπντούλ Αζίμ, όπως επίσης και ένας δισεκατομμυριούχος Playboy που λατρεύει τις celebrities και πλήρωσε 100.000 δολάρια για να τον συνοδεύσει η Lindsay στο Λονδίνο σε ένα πάρτι για την υποδοχή του νέου χρόνου!

Ο Michael Lohan πάντως με το που βγήκε στη δημοσιότητα η συνέντευξή του έσπευσε να διαψεύσει τον ίδιο του τον εαυτό.

Έτσι, μιλώντας στο TMZ αρνήθηκε ότι έκανε αυτές τις δηλώσεις, τονίζοντας ότι δεν θα μπορούσε να πει κάτι τέτοιο για την κόρη του.

Πηγή: parapolitika.gr
Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *