26/04/2024

Παραιτήθηκε από Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου ο Παναγιώτης Πέτρου και ανεξαρτητοποιήθηκε

0

Το αποψινό Δημοτικό Συμβούλιο έκρυβε την παραίτηση του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Πέτρου Παναγιώτη. Αυτή η παραίτηση προφανώς και δεν ήταν εσπευσμένη, ούτε αυθόρμητη. Ωρίμαζε και απόψε έφτασε η στιγμή να εκδηλωθεί ως μια μορφή διαχωρισμού πολιτικής άποψης. Σημαντικό είναι να ειπωθεί ότι ο κ. Πέτρου υπογράμμισε πως δεν παραιτείται από Δημοτικός Σύμβουλος, αλλά παραιτείται από τη θέση του Προέδρου και ανεξαρτητοποιείται. Όσο ο χρόνος μετράει αντίστροφα προς τις εκλογές, οι δημότες μετρούν αποχωρίσεις και ανακατατάξεις. Νέοι σχηματισμοί δημιουργούνται για να προκύψει μια νέα πολιτική κατάσταση.
Είναι θέμα χρόνου η επόμενη ανεξαρτητοποίηση, μπορούμε να υποθέσουμε ποιος θα ανεξαρτητοποιηθεί αν και μάλλον δεν θα είναι αυτός που σκεφτήκατε. Αυτός που σκεφτήκατε λογικά θα ανεξαρτητοποιηθεί μετά.
Η πολιτική ζωή του τόπου θυμίζει το μυθιστόρημα της Αγκάθας Κρίστι “οι δέκα μικροί νέγροι” που λιγόστευαν ένας ένας, εκεί ψάχναμε ποιος είναι ο δολοφόνος, εδώ ψάχνουμε ποιος είναι ο επόμενος Δήμαρχος. Ας μην βιαστούμε όμως να βάλουμε στοιχήματα για την εξέλιξη της εκλογικής αναμέτρησης, είναι νωρίς να προδικάσουμε το αποτέλεσμα.

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *