Παρέμβαση Πολιτών: Ο Δήμαρχος να υπερασπιστεί το νερό του Λουτρακίου

0

Παρέμβαση Πολιτών: Ο Δήμαρχος να υπερασπιστεί το νερό του Λουτρακίου

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Ένας σοβαρός Δήμαρχος θα αναλάμβανε προσωπικά τον αγώνα για την προστασία και την υπεράσπιση του φυσικού μεταλλικού νερού της πόλης του – νερό, που, για να μην ξεχνιόμαστε, δεν έχει κάνει μόνο ονομαστή την πόλη, αλλά δίνει και έσοδα στο Δήμο του.

 Ένας σοβαρός Δήμαρχος δεν θα άφηνε επί ημέρες αναπάντητα τα δημοσιεύματα που αμφισβητούν την ποιότητα του νερού της πόλης του.

Ένας σοβαρός Δήμαρχος δεν θα έμενε σιωπηλός όταν το Υπουργείο Περιβάλλοντος τον εγκαλούσε να δώσει στη δημοσιότητα τις μετρήσεις για το νερό της πόλης του.

Ένας σοβαρός Δήμαρχος δεν θα περίμενε εβδομάδες για να οργανώσει μία σύσκεψη όλων των φορέων και των επιχειρήσεων που εμπλέκονται στο νερό της πόλης του.

Ένας σοβαρός Δήμαρχος δεν θα κρυβόταν με αστείες δικαιολογίες από την συνεδρίαση της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης – Αποχέτευσης. Ούτε θα κατέφευγε σε κουτσομπολιά και αστεία «παράπονα» για το πότε και πως προσεκλήθη…

Ένας σοβαρός Δήμαρχος θα είχε πραγματοποιήσει από την πρώτη ημέρα συνάντηση με την Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης – Αποχέτευσης για να διαμορφώσει επιχειρηματολογία και στρατηγική μαζί με τα στελέχη της επιχείρησης που ξέρουν το θέμα.

Ένας σοβαρός Δήμαρχος θα έκανε κινήσεις στο προσκήνιο και στο παρασκήνιο για να αποκαλυφθεί η αλήθεια.

Ένας σοβαρός Δήμαρχος θα καλούσε σε πανστρατιά την τοπική κοινωνία και όλους τους πολίτες.

Ένας σοβαρός Δήμαρχος θα είχε ήδη εκπονήσει επικοινωνιακή τακτική – τι τους πληρώνει τους επικοινωνιολόγους; Για να μένει μουγκός την κρίσιμη ώρα;

Ένας σοβαρός Δήμαρχος θα συμμετείχε στην έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ. της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης – Αποχέτευσης. Θα συμμετείχε αυτοπροσώπως, όχι διά «αντιπροσώπων»…

Ένας σοβαρός Δήμαρχος δεν θα «εκχωρούσε» σε «αντιπροσώπους» την πολιτική νερού.

Ένας σοβαρός Δήμαρχος θα έπαιρνε πάνω του την υπεράσπιση του φυσικού μεταλλικού νερού. Θα το ένοιωθε ως υποχρέωση απέναντι στους συμπολίτες, την ιστορία και το μέλλον του τόπου του.

Αυτά θα έκανε ένας σοβαρός Δήμαρχος. Δυστυχώς, δεν είναι η περίπτωση του κ. Λογοθέτη.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *