20/05/2024

Παντρεύτηκαν αγνοώντας ότι είναι αδέλφια

0

Παντρεύτηκαν αγνοώντας ότι είναι αδέλφια

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Συγκλονίζει τη βρετανική κοινωνία η περίπτωση αδερφών που παντρεύτηκαν χωρίς να γνωρίζουν τον βιολογικό δεσμό που τους ένωνε.

Τα αδέρφια που μάλιστα ειναι δίδυμα, χωρίστηκαν αμέσως μετά τη γέννηση τους. Υιοθετήθηκαν από διαφορετικές οικογένειες και έζησαν αγνοώντας ο ένας την ύπαρξη του άλλου.

«Γνωρίστηκαν πολύ αργότερα στη ζωή τους κι ένιωσαν ακατανίκητη έλξη ο ένας για τον άλλο», εξήγησε ο Βρετανός δικαστής που ωστόσο αναγκάστηκε να ακυρώσει το γάμο των δυο αδελφών καθώς οι ιατρικές εξετάσεις επιβεβαίωσαν τον βιολογικό δεσμό.

Οι ψυχολόγοι της Ένωσης εξηγούν πως είναι πολύ φυσικό άνθρωποι με βιολογικό δεσμό να νιώθουν έλξη ο ένας για τον άλλον την οποία μπορούν να παρερμηνεύσουν ως ερωτική έλξη.

«Όταν δεν γνωρίζουμε τη βιολογική μας σχέση, είναι φυσικό φαινόμενο η έλξη προς ανθρώπους που μας μοιάζουν» εξηγούν στο BBC. «Kαι φυσικά κανείς δεν μας μοιάζει περισσότερο από τα ίδια μας τα δίδυμα αδέλφια», προσθέτουν.

Σημειώνεται ότι ανάλογο περιστατικό είχε συμβεί και στη Γερμανία με τα αδέρφια να αντιμετωπίζουν ποινές φυλάκισης στην περίπτωση που συνέχιζαν να διατηρούν σχέση.

Πηγή: newsbomb.gr

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *