Πανελλήνιο Ρεκόρ του Αντώνη Μέρλου του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ Λουτρακίου με 2.14 m

Spread the love

Με μια εκπληκτική εμφάνιση ολοκλήρωσε ο πρωταθλητής του Α.Ο. Ποσειδώνα  Λουτρακίου Αντώνης Μέρλος τον τελικό του άλματος εις ύψος, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου Ανδρών – Γυναικών στο ΣΕΦ.
Ο  πρωταθλητής μας έσπασε το Πανελλήνιο ρεκόρ 2.11μ του  Αντώνη Μάστορα, που το κατείχε από το 2008   και σημείωσε  με  άλμα   2.14μ   νέο ρεκόρ και μια από τις καλύτερες επιδόσεις στο κόσμο, κατακτώντας έτσι και το αργυρό μετάλλιο.

Το τμήμα στίβου του Α.Ο. Ποσειδώνα  Λουτρακίου  συγχαίρει  τον αθλητή  μας,  που μας έκανε όλους  υπερήφανους,  κατέχοντας πλέον ένα Πανελλήνιο ρεκόρ και μάλιστα με τα χρώματα του Ομίλου μας.
Συγχαίρει επίσης  τον προπονητή του Γιάννη Δαμβουνέλη,  που με σκληρή δουλειά αλλά και με αρκετές δυσκολίες  δίνουν  μαζί με τον Αντώνη  καθημερινά τον καλύτερο τους εαυτό  στις προπονήσεις στο Θώδειο στάδιο.
Στόχος πλέον είναι το Βαλκανικό Πρωτάθλημα στη Κωνσταντινούπολη αλλά και το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Π-Κ το καλοκαίρι.  Αντώνη και Γιάννη, ευχόμαστε πάντα  πιο ψηλά και πιο  δυνατά …

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published.