22/04/2024

Πάτρα: Ένας τραυματίας από σύγκρουση ιστιοφόρου με πλοίο αγνώστων στοιχείων

0

Στα δύο φορτηγά πλοία πρόκειται να διενεργηθεί επιθεώρηση, προκειμένου να διαπιστωθεί τυχόν εμπλοκή τους στη σύγκρουση

Ένας τραυματίας είναι ο απολογισμός σύγκρουσης ιστιοφόρου σκάφους σημαίας ΗΠΑ, με πλοίο αγνώστων στοιχείων, που έγινε σήμερα το πρωί στη θαλάσσια περιοχή, νότια του λιμανιού της Πάτρας.


Ειδικότερα, σύμφωνα με το Λιμενικό, μετά τη σύγκρουση των δύο σκαφών, έσπευσαν στη θαλάσσια περιοχή περιπολικό σκάφος του λιμεναρχείου της Πάτρας και ένα αλιευτικό. Όπως διαπιστώθηκε, στο ιστιοφόρο επέβαιναν τρία άτομα, ένα εκ των οποίων είχε τραυματιστεί κατά τη διάρκεια της σύγκρουσης. Το ιστιοφόρο κατέπλευσε στο λιμάνι της Πάτρας αυτοδυνάμως, ενώ ο τραυματίας διεκομίσθη στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της πόλης, όπου μετά την παροχή των πρώτων βοηθειών, αποχώρησε.

Παράλληλα, σύμφωνα πάντα με το Λιμενικό, δύο φορτηγά πλοία, το ένα με σημαία Ελλάδας και το άλλο με σημαία Ρωσίας, που έπλεαν στην περιοχή, ενημερώθηκαν να κατευθυνθούν προς το λιμάνι της Πάτρας. Στα δύο φορτηγά πλοία πρόκειται να διενεργηθεί επιθεώρηση, προκειμένου να διαπιστωθεί τυχόν εμπλοκή τους στη σύγκρουση, ενώ στο ιστιοφόρο απαγορεύτηκε ο απόπλους, μέχρι προσκόμισης βεβαιωτικού αξιοπλοΐας.

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *