27/07/2024

Ο Υποψ. Βουλευτής Κορινθίας Νίκος Λόης με τους ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ – ΔΗΜΑΡ μοιράζεται το όραμά του για το Λουτράκι, την Κορινθία, την Ελλάδα, την Ευρώπη

Ο Υποψ. Βουλευτής Κορινθίας Νίκος Λόης με τους ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ – ΔΗΜΑΡ μοιράζεται το όραμά του για το Λουτράκι, την Κορινθία, την Ελλάδα, την Ευρώπη

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Λόης-2Ο Νίκος Λόης, Υποψήφιος Βουλευτής Κορινθίας με τους ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ – ΔΗΜΑΡ , εκφράζεται απόλυτα μέσα από τη συγκεκριμένη συνεργασία κομμάτων μιας και σε όλη την πορεία του είχε ανεπτυγμένη την οικολογική συνείδηση, υπηρετώντας από τη θέση του Δημ. Συμβούλου, αλλά και από τη θέση του Προέδρου του ΝΠΔΔ “Προμηθέας” την οικολογική του αντίληψη.

episimo-logotupo-tou-sunduasmou-prasinoi-dimokratiki-aristeraΗ προστασία του περιβάλλοντος ήταν προτεραιότητα για τον Πρόεδρο του Προμηθέα Ν. Λόη. όταν φυτεύτηκαν χιλιάδες δένδρα με στόχο τη συνέχιση της δημιουργίας ενός νέου πάρκου στον υδροφόρο ορίζοντα. Οι δράση του βασίστηκε στην αγάπη και τον σεβασμό  στο περιβάλλον, τον συνάνθρωπό του, τις αξίες της δημοκρατίας, της ειρήνης και της αλληλεγγύης ως κατεύθυνση των στόχων και των σκοπών των κοινωνιών.

Είναι γνωστή η επιτυχία του για χρηματοδότηση της μελέτης προστασίας, αναστήλωσης και ανάδειξης του μνημείου του Αρχαίου Δίολκου από τα χρήματα που θα δίνονταν στον “Προμηθέα” για τις καλοκαιρινές πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγ. Θεοδώρων. Ήταν μια πρωτοβουλία στην οποία είχε πιστέψει ο κ. Λόης χαρακτηρίζοντας αυτή την προσπάθεια ηχηρή απάντηση σ’ όσους κατακρίνουν τους Έλληνες και την Ελλάδα για απαξίωση του Πολιτισμού της και απόδειξη ότι ακόμα και σε περιόδους κρίσης μπορούμε να είμαστε πιστοί στο καθήκον μας .

Ο κ. Λόης δείχνει να έχει τις ικανότητες που χρειάζεται ένα πολιτικό πρόσωπο για να διαπραγματευτεί, αλλά και να ανταλλάξει ιδέες όπως έχουμε διαπιστώσει από ανοίγματα που έκανε για την συνεργασία λαών και πολιτισμών.
Τα Υδροφόρεια , η κατασκευή σταδίου προκειμένου να τελούνται οι Ισθμιακοί αγώνες, ο Αρχαίος Δίολκος, το Μουσείο Ναυτικής Ιστορίας , η κατασκευή γηπέδου ποδοσφαίρου στο Λουτράκι, όπως και η κατασκευή θεάτρου και Μαρίνας , αλλά και η έλευση του προαστιακού στο Λουτράκι αποτελούν και αποτέλεσαν πάντα στόχους του. Ασπάζεται ιδέες των Πρασίνων όπως η αξιοποίηση των ιαματικών πηγών Λουτρακίου για δημιουργία ενιαίου συστήματος θέρμανσης για τα σπίτια του Λουτρακίου και αναζητά νέα προσέγγιση για καλύτερη αξιοποίηση των δυνατοτήτων του τόπου μας.

Προτείνει σήμερα εναλλακτικό σχέδιο βασισμένο στην οικολογική, κοινωνική και οικονομική καινοτομία για έξοδο από την κρίση, με συμμαχίες στην Ευρώπη. Πράσινο κοινωνικό συμβόλαιο βιώσιμης ευημερίας. Τάσσεται υπέρ της οικολογικής και κοινωνικά υπεύθυνης μεταρρύθμισης στη χώρα επιλέγοντας μια πολιτική που εξυπηρετεί το δημόσιο συμφέρον, δημιουργεί θέσεις εργασίας, αντιμετωπίζει τα κοινωνικά προβλήματα, αναζωογονεί και πρασινίζει την οικονομία, ενισχύει την κοινωνική συνοχή, την περιφερειακή σύγκλιση και την προστασία του περιβάλλοντος.

 

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το