20/04/2024

Ο Στρος Καν συντομα γινεται ταινια και τον υποδυεται ο Ζεραρ Ντεπαρντιε

0

Ο Στρος Καν γινεται ταινια και τον υποδυεται ο Ζεραρ Ντεπαρντιε

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Είναι Γάλλοι και λάτρεις του ωραίου φύλλου. Σύντομα ίσως γίνουν… ένα, αφού ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ σκέφτεται να υποδυθεί τον πρώην επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου.

Η περιπέτεια του Στρος Καν στο Sofitel της Νέας Υόρκης έχει ήδη μεταφερθεί στην τηλεόραση, ως επεισόδιο της πασίγνωστης αμερικανικής σειράς Νόμος και Τάξη. Τότε, τον υποδύθηκε ο Φράνκο Νέρο. Τώρα όμως, η σκέψη είναι να μεταφερθεί η πολύκροτη υπόθεση στη «μεγάλη οθόνη».

Ο Αμερικανός κινηματογραφιστής Αμπελ Φεράρα θέλει να κάνει τη… ζωή του Στρος Καν ταινία. Και σκέφτηκε τον Ζεράρ Ντεπαρντιέ για τον πρωταγωνιστικό ρόλο και την Ιζαμπέλ Ατζανί για το ρόλο της Αν Σινκλέρ, της γυναίκας που στάθηκε δίπλα του μετά από κάθε μπλέξιμο και συγχώρεσε κάθε εξωσυζυγική περιπέτειά του.

Σύμφωνα με τα γαλλικά ΜΜΕ, οι δυο ηθοποιοί είναι κατ’ αρχήν θετικοί στο ενδεχόμενο να πρωταγωνιστήσουν στην ταινία. Αλλά τίποτα δε μπορεί να θεωρηθεί σίγουρο, αφού ακόμη και η συγγραφή του σεναρίου βρίσκεται σε πολύ αρχικό στάδιο.

Όπως αναφέρεται στα δημοσιεύματα, θα περιλαμβάνει στοιχεία και από… ροζ περιπέτειες που είχαν άλλοι πολιτικοί, όπως ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπιλ Κλίντον ή ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας, Σίλβιο Μπερλουσκόνι.

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *