Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας κ. Β. Νανόπουλος για την Έκθεση Κορινθία 2016 [Video]

Η Έκθεση “Κορινθία 2016” θα λάβει χώρα τον Οκτώβριο στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο στο Λουτράκι. Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας κ. Βασίλης Νανόπουλος σε μια συνέντευξη στο Loutrakitv.gr εξηγεί τους λόγους που οδήγησαν στη συγκεκριμένη επιλογή. Απαντά σε ερωτήσεις που έχουν να κάνουν με τον τρόπο που θα στηθεί η έκθεση, αναφέρεται στα οφέλη που θα προκύψουν για τον Δήμο μας και αποκαλύπτει πως παρότι η αρχική επιλογή για την επόμενη χρονιά παραμένει το Λιμάνι της Κορίνθου, όμως υπάρχει πρόβλεψη για κάποιες άλλες εκθέσεις που θα μπορούν να φιλοξενούνται στο Λουτράκι. Το Αλεξάνδρειο Συνεδριακό δεν ήταν η μόνη επιλογή για να στεγαστεί η Έκθεση “Κορινθία 2016” στο Λουτράκι, υπήρχε η σκέψη να έρθει ακόμα και μέσα στην πόλη, όμως τελικά επικράτησε η επιλογή του Αλεξάνδρειου.
Δείτε παρακάτω το σχετικό απόσπασμα (ακολουθούν τα επόμενα μέρη της συνέντευξης όπου θίγουμε και άλλα σημαντικά θέματα που αφορούν στις δράσεις του Επιμελητηρίου Κορινθίας):

Πηγή: Loutrakitv.gr

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

11 thoughts on “Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας κ. Β. Νανόπουλος για την Έκθεση Κορινθία 2016 [Video]

 1. ο Αλέκος θα κλαίει απαρηγόρητος όταν θα βλέπει τον κόσμο να στρίβει προς τα δω…

 2. Το λέει και το όνομα της έκθεσης Κορινθία. Λέει πουθενά Λουτράκι; Δεν λέει.

 3. Θα βουλιάξει το Λουτράκι από επισκέπτες σε μια νεκρή περίοδο. Συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία!

 4. Φίλε Βασίλη αν δεν σε θέλει η Κόρινθος δεν πειράζει σε θέλουμε εμείς και για Δήμαρχο σε θέλουμε να δει μια άσπρη μέρα το Λουτράκι!

 5. Εμπρός στον δρόμο που χάραξε ο Νίκος ο Λόης όταν έκανε εκθέσεις στο αλεξάνδρειο

 6. καλά που δεν χρειάστηκε να μπλέξει με το δικό μας λιμενικό ταμείο που είναι αργοκίνιτο τρένο εκεί να δεις ρηθμούς

 7. ΠΟΥ ΘΑ ΧΟΡΕΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΚΘΕΤΕΣ; ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΣΩΛΗΝΟΥΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ Η ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗ ΝΥΧΤΑ

 8. ΑΦΟΥ ΤΟ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΣΤΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΘΑ ΤΟ ΠΙΑΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΚΑΡΟΥΝ ΟΕΟ;

 9. Ναι κάντε καμιά βλακεία να φέρετε την έκθεση μέσα στην πόλη για να παρκάρουν τα αυτοκίνητα στην Βενιζέλου το ένα πάνω στο άλλο σαν πολυκατοικίες

 10. ΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ Η ΛΑΙΔΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ; ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΑΝΕ ΑΛΛΟΥ ΗΡΘΑΝ ΕΔΩ ΓΙΑ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΑΛΙ ΠΙΣΩ. ΕΠΕΙΔΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΝΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙΩΡΓΟ ΓΚΙΩΝΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΑΣΟ ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΔΕΣΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΒΡΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΑΣΤΕΓΟΥΣ ΑΝΤΙ ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΘΑΚΟΤΗΤΑ.

 11. Είναι ακριβώς από αυτές τις περιπτώσεις που η μικροπολιτική βλάπτει τον τόπο. Μπράβο στον Δήμαρχο Γιώργο Γκιώνη και ντροπή στον Αλέκο τον Πνευματικό που διώχνει μια τόσο σημαντική διοργάνωση από τον τόπο της και την κάνει να πλανιέται από δω κι από κει σαν περιπλανόμενος θίασος. Αυτό θα το χρεωθεί στην πορεία του μαζί με τα υπόλοιπα

Leave a Reply

Your email address will not be published.