Ο παίκτης του Survivor Κωνσταντίνος Εμμανουήλ στο Λουτράκι στο Island Boutique by Έλσα Τόλη

1

Ο νέος παίκτης του Survivor Κωνσταντίνος Εμμανουήλ είναι πασίγνωστος στο χώρο της ομορφιάς και στα Social Media. Ανάμεσα στις επώνυμες πελάτισσές του είναι η Άννα Βίσση, η Ελένη Μενεγάκη, η  Χριστίνα Λαμπίρη, η Κατερίνα Καραβάτου, η Ναταλία Γερμανού, η  Κάτια Ζυγούλη. .Σήμερα μπήκε στο  Survivor για να δοκιμάσει τις δυνάμεις του μέσα από κάτι καινούριο για εκείνον και να προσπαθήσει να ανταποκριθεί σε νέες προκλήσεις.
Αυτό που ίσως δεν θυμάστε είναι ότι η αγαπημένη μας Έλσα Τόλη τον είχε καλέσει σε ένα ξεχωριστό event για να μοιραστεί συμβουλές ομορφιάς με όλες τις φίλες του Island Boutique by Elsa Toli τα πρώτα χρόνια της λειτουργίας της Boutique στο Λουτράκι. Τότε, το μακρινό 2013 είχαμε την ευκαιρία να συνομιλήσουμε με τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ σε μια όμορφη ανάλαφρη συνέντευξη αλλά και να μάθουμε μυστικά για το μακιγιάζ και όχι μόνο, από τον κορυφαίο star!

Ας θυμηθούμε λοιπόν με ποια σειρά εφαρμόζουμε τα προϊόντα ομορφιάς, πως “μεγαλώνουμε” τα μάτια, πως κάνουμε το σωστό smokey look, πως διορθώνουμε το μακιγιάζ χωρίς να καταστρέψουμε όσα κάναμε,  πως κάνουμε τα κοψίματα, που προσθέτουμε λάμψη και πολλά- πολλά ακόμα…..

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

1 thought on “Ο παίκτης του Survivor Κωνσταντίνος Εμμανουήλ στο Λουτράκι στο Island Boutique by Έλσα Τόλη

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *