19/04/2024

Ψηφίστηκε ο Νόμος 4368 που εκχωρεί αρμοδιότητες στους Δήμους για Κέντρα Υγείας χωρίς να δίνει πόρους [Video]

4

Όπως ανακοίνωσε ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Ηλίας Κοφινάς, ψηφίστηκε ο νόμος 4368 21/2/2016 που καθορίζει αρμοδιότητες που περνούν στους ΟΤΑ και αφορούν τα Κέντρα Υγείας και τα Νοσοκομεία, πρέπει να υπογραμμίσουμε ότι οι αρμοδιότητες μεταφέρονται χωρίς επιπλέον πόρους και το  ερώτημα με τη δυσάρεστη απάντηση για τους δημότες είναι: που θα βρει πόρους ο Δήμος; Απλώς θυμίζουμε ότι ο εκάστοτε Δήμος συνήθως τώρα πια βρίσκει πόρους από τους ίδιους τους δημότες μέσα από τα δημοτικά τέλη.

Πηγή: Loutrakitv.gr

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

4 thoughts on “Ψηφίστηκε ο Νόμος 4368 που εκχωρεί αρμοδιότητες στους Δήμους για Κέντρα Υγείας χωρίς να δίνει πόρους [Video]

  1. Αυτό το νέο το φέρνει ο χαϊδεμένος του τσιριζα γιατρος και προσπαθει να το κάνει να φαίνεται και καλό ότι τώρα πρέπει να χαρούμε κιόλας που θα μας ανεβάσουνε κι άλλο τα τέλη για να μπορεί ο δήμος να στηρίξει το κέντρο υγείας.

  2. Για εκεί πήγαινε το πράγμα! Η κυβέρνηση μας εμπαίζει με τον χειρότερο τρόπο! Γιατί δεν βγαίνουμε στους δρόμους να αντιδράσουμε;

  3. ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΙ ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΣΑΝ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΟΙ. ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΧΑΡΗ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΕΧΕΙ ΙΑΤΡΟΥΣ, ΕΞΟΠΛΙΣΜΕΝΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΚΑΙ ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ. ΕΙΝΑΙ ΞΕΦΤΙΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΒΑΖΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΜΙΑ ΣΑΝ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΑΝ ΔΗΜΟΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΝΑ ΠΑΜΕ!

  4. ΠΟΛΥ ΒΟΛΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΜΕ ΞΕΝΑ ΚΟΛΥΒΑ!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *