25/04/2024

Ο Κώστας Λογοθέτης και οι 5 παροιμίες μέσα σε 1 τοποθέτηση [Video]

3

Για την ευφράδεια λόγου του τέως Δημάρχου Κώστα Λογοθέτη όλοι έχουν να το λένε, του το έχει αναγνωρίσει και ο νυν Δήμαρχος Γιώργος Γκιώνης σε αντιπαράθεση με τα φτωχά ελληνικά του ιδίου. Στη συγκεκριμένη συνεδρίαση όμως ξεπέρασε τον εαυτό του με μια δόση αμοιβαίας ειρωνείας με τον Αντιδήμαρχο πολεοδομίας στίβαξε μία μία πέντε παροιμίες με ευστοχία που θα ζήλευαν πολλοί.
Απολαύστε το απόσπασμα με τις παροιμίες, το θέμα με τα αυτοκίνητα που θίγει είναι άλλη υπόθεση  που απαιτεί ξεχωριστή αναφορά:

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

3 thoughts on “Ο Κώστας Λογοθέτης και οι 5 παροιμίες μέσα σε 1 τοποθέτηση [Video]

  1. Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΩΡΑ ΤΙ ΠΕΤΑΓΕΤΑΙ? ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΠΕΙ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ; ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΛΑΜΠΕΣ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ. ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ. ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕΡΑ ΤΙΣ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ ΚΑΙ ΓΛΙΤΩΣΕ ΤΟ ΦΙΑΣΚΟ ΣΤΟ ΤΣΑΚ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΝΕ ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΤΟΥΡΙΣΟΥΝ. Ο ΜΠΕΗΣ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΕΙ ΑΣ ΤΟΝ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙ ΚΑΙ ΠΕΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΟΤΑΝ ΣΕ ΡΩΤΗΣΟΥΝΕ

  2. Καμαρώνει που μιλάει τα καλύτερα ελληνικά άπ’ όλους της δημοτικής αρχής γι’ αυτό πετάγεται. Ποιος να μιλήσει; Ο κωστάκης που δεν μιλάει δεν λαλάει; Τα λέει ο Θανάσης για όλους.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *