Ο Καραπατάς δεν τα παρατά !

0

Ο Καραπατάς δεν τα παρατά !

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Προαστιακος Αθηνα ΛοτρακιΟ Δημήτρης Καραπατάς συνεχίζει να αγωνίζεται για την έλευση του Προαστιακού στο Λουτράκι στο πλαίσιο αυτής της προσπάθειας έστειλε μέσα στη μαύρη νύχτα δελτίο τύπου, προφανώς για να προλάβει να διαμορφώσει απόψεις προς την επιθυμητή κατεύθυνση. Το παραθέτουμε παρακάτω:

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ & ΦΟΡΕΩΝ ΕΛΕΥΣΗΣ
ΤΟΥ ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΥ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟΥ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ

 Λουτράκι 21 Μαΐου 2013 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η φαρσοκωμωδία που στήθηκε στο χθεσινό περιφερειακό συμβούλιο με τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρο Τατούλη να επιχειρηματολογεί προκειμένου να πείσει σπέρνοντας λήθη στο δεκαεννεάμηνο παρελθόν του, απλά και μόνο από μία φράση του «Έτοιμοι για ένταξη μόλις καταθέσει ο ΟΣΕ την οριστική μελέτη», εντείνει τις ανησυχίες μας επί της ουσίας, έναντι των πυροτεχνημάτων του πολιτικού φαίνεσθε…

1 Επί 19 μήνες, από το Νοέμβριο του 2011 δεν έχει γίνει απολύτως τίποτα, ακόμη και χθες παραφιλολογία, με σλάλομ… των πιστών του Πέτρου Τατούλη.

2 Με 10 μήνες καθυστέρηση -Σεπτέμβριος του 2012- αναπτύξατε αλληλογραφία με την ΕΡΓΟΣΕ και λάβατε απάντηση δύο μήνες αργότερα – Νοέμβριος 2012, με την οποία σας υποδεικνύονταν τα βήματα που έπρεπε να ακολουθηθούν.

3 Την 1η Φεβρουαρίου 2013, τρεις μήνες μετά, σε κλειστή σύσκεψη παρόντων των αντιπεριφερειαρχών Γιώργου Δέδε και Λάκη Παπαφωτίου, ο Πέτρος Τατούλης ως μάγος εξαφάνισε το ΠΕΠ των ΕΣΠΑ που υποδεικνύονταν από την ΕΡΓΟΣΕ κι εμφάνισε το έτερο ευρωπαϊκό πρόγραμμα “Jessica” μέσω ΣΔΙΤ «πουκάμισο αδειανό» – σαν τις αλληλοαναιρούμενες τοποθετήσεις του.

4 Πριν περίπου ένα μήνα ο «πολιτικός κράχτης» του Πέτρου Τατούλη σε ημερίδα για τον τουρισμό στο Λουτράκι, προφανώς ανενημέρωτος, τον κατάργησε εντελώς λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ο περιφερειάρχης θα εντάξει το έργο στο τρέχον ΕΣΠΑ!»

5 Μέσα σε μία μόλις εβδομάδα ο Πέτρος Τατούλης αδειάζει τον «πολιτικό κράχτη» του στο 1ο Αναπτυξιακό Συνέδριο για την Περιφέρεια Πελοποννήσου, προβάλλοντας ότι το έργο του προαστιακού θα ενταχθεί στην επόμενη 5η προγραμματική περίοδο 2014 – 2020!

6 Χθες, ο Πέτρος Τατούλης έστριψε το νόμισμα κι έκατσε όρθιο! ««Αφ’ ης στιγμής αυτό γίνει, το έργο θα ενταχθεί άμεσα στο ΕΣΠΑ, με εξασφαλισμένη τη χρηματοδότησή του είτε κατά την τρέχουσα προγραμματική περίοδο, όπως είναι και ο στόχος, είτε κατά την επόμενη προγραμματική περίοδο, η οποία ξεκινά σε λίγους μήνες» – αρχές του 2014 κι έχει ο Θεός!

Τελικά, τι να πιστέψουμε από όλα αυτά κύριε περιφερειάρχα;

Πλανάσθε πλάνην οικτράν Πέτρο Τατούλη αν πιστεύετε ότι χθες πείσατε και ικανοποιήσατε όσους παρευρέθησαν στη συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου.

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *