20/04/2024

Ο Θανάσης Γεωργίου θίγει μικρά ζητήματα με μεγάλο αντίκτυπο [Video]

6

Ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Θανάσης Γεωργίου έθιξε στο πρόσφατο δημοτικό συμβούλιο ζητήματα που εκ πρώτης όψεως δεν  φαίνονται τόσο μεγάλα και ουσιαστικά όμως είναι, αφού επηρεάζουν τη ζωή των κατοίκων και των επισκεπτών, καθώς και την εικόνα της περιοχής μας ως τουριστικού προορισμού.

Έτσι ο κ. Γεωργίου αναφέρθηκε στην κίτρινη γραμμή από την Αιγαίου ως το Mantas Seaside η οποία επί δικής του Αντιδημαρχίας απαγόρευε ρητά τη διέλευση μηχανών και αυτοκινήτων, σήμερα παρότι η γραμμή υπάρχει τα οχήματα κινούνται με μεγάλη άνεση απειλώντας σοβαρά όσους βρίσκονται στα τραπεζοκαθίσματα των καταστημάτων στην εν λόγω περιοχή. Ο κ. Γεωργίου πρότεινε ως επιπρόσθετο μέτρο τοποθέτηση κώνων που να απαγορεύουν την είσοδο στον παραλιακό πεζόδρομο τουλάχιστον μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου.

Μιλώντας για κίνδυνο να αναφέρουμε τη βλάβη στο δρόμο Περαχώρας – Βουλιαγμένης που θα έπρεπε ήδη να είχε αποκατασταθεί, μιας και έχουν περάσει 6 μήνες, όμως παραμένει ανοιχτή πληγή και μάλιστα με ελλιπή σήμανση κάτι που το επιβεβαίωσε και η Δημοτική Σύμβουλος  κα Α.Θεοδώρου ως παρολίγον παθούσα.

Δεν ξέρω αν έχετε παρατηρήσει αλλά τώρα τελευταία στην οδό Μερκούρη “ξεφύτρωσε” ένα πάρκινγκ το οποίο εισπράττει από τους πελάτες του χρήματα για στάθμευση χωρίς όμως απ’ ότι φαίνεται να έχει βγάλει την απαιτούμενη άδεια. Είναι ένα ζήτημα αν μη τι άλλο ηθικό.

Τέλος ο κ. Γεωργίου αναφέρθηκε στους ζητιάνους που “γαντζώνονται” στους τουρίστες στην περιοχή του Ισθμού, επαιτώντας επιτακτικά.

Δείτε το βίντεο

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

6 thoughts on “Ο Θανάσης Γεωργίου θίγει μικρά ζητήματα με μεγάλο αντίκτυπο [Video]

  1. ΑΝ ΔΕΝ ΚΛΕΙΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΘΡΥΝΙΣΟΥΜΕ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΤΡΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΧΤΥΠΙΕΣΤΕ ΑΛΛΑ ΘΑΝ ΑΡΓΑ. ΒΑΛΤΕ ΚΟΛΟΝΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΡΟΥΛΑ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ

  2. Αν ειναι έτσι να ανοίξω κι εγω ένα πάρκινγκ στη μέση του πουθενά ή ακόμα καλύτερα να βάλω διόδια στην είσοδο του Λουτρακίου και θα χρεώνω τον καθένα που θα μπαίνει. Θα κάνω την μπάζα μου και μετά να έρθει ο Δήμος να μου πει πως είμαι παράνομος.

  3. ΠΗΓΑΙΝΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΚΑΛΕ ΕΚΕΙ ΟΠΟΥ ΚΑΘΕΤΑΙ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ

  4. Τι τα λες για τα γυφτάκια; δεν το ξέρεις ότι κάνουν ότι γουστάρουν οι γύφτοι κράτος εν κράτει είναι και ποιος να τους πειράξει

  5. Ο μπισμπικης θιγει οποιον βρει μπροστα του Α ρε Μπισμπικα!

  6. ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ Η ΤΡΥΠΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *