28/05/2024

Ο επιχειρηματίας Βασίλης Μαντάς στηρίζει ανοιχτά την Μαρία Πρωτοπαππά

1
Η πόλη μου, στην οποία ζώ και επένδυσα σε δύσκολους καιρούς όλα μου τα όνειρα, είναι κοινή διαπίστωση ότι παρακμάζει.
Ο δήμος μου, στον οποίο σε χρόνια πέτρινα αφιέρωσα κάθε ικμάδα προσωπικής και επιχειρηματικής δυνατότητας μου, δεν είναι στην θέση που του αρμόζει και αυτό με πικραίνει όπως και κάθε πολίτη, που σέβεται και αγαπά τον δήμο Λουτρακιου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων.
Χωρίς σχέδιο και στρατηγική, χωρίς όραμα και προοπτική, έχουμε υποχωρήσει σε όλους τους τομείς και ιδιαίτερα στον τομέα του τουρισμού, για πολλούς λόγους και προβλήματα που παρατηρώ ότι δεν υπάρχει καμία διάθεση να διορθωθούν.
Το Λουτράκι έπαψε καιρό τώρα να είναι θελκτικός τουριστικός προορισμός και δεν φτάνουν οι ηρωϊκές προσπάθειες κάποιων επιχειρηματιών, που υπερβάλουν εαυτούς για να κρατήσουν ανοικτές τις επιχειρήσεις τους και να δίνουν ζωή στην πόλη.
Ο δήμος αν και κουβαλά τουριστική ιστορία 100 και πλέον χρόνων, δεν ήθελε ή δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί στις προκλήσεις των καιρών, στις αλλαγές των αγορών και του τρόπου ζωής, με αποτέλεσμα να χάσει όλα τα μεγάλα πλεονεκτήματα του και από πρωτοπόρος πριν λίγες δεκαετίες να βρεθεί ουραγός!
Είναι μία αλήθεια ότι κανείς δεν είδε τον τουρισμό ως την βαριά βιομηχανία, μίας περιοχής που έχει άπειρα προσόντα, με αποτέλεσμα να μείνουμε πίσω σε υποδομές και πολιτικές οι οποίες είναι εκ των ουκ άνευ, στην σύγχρονη εποχή.
Δεν υπάρχει πλέον χρόνος για να σπαταληθεί, σε ανούσιες φιέστες και προσωπικές στρατηγικές.
Πρέπει να κάνουμε restart και να σχεδιάσουμε από την αρχή, με ανθρώπους που γνωρίζουν, έχουν θέληση να ακούσουν και να υλοποιήσουν, για να μπορέσουμε να σηκωθούμε και πάλι και να πάμε το Λουτράκι μας και τον δήμο στην κορυφή.
Βασική προϋπόθεση για να συμβεί αυτό, είναι η αλλαγή στην δημοτική αρχή.
Δοκιμάστηκε πολλά χρόνια και απέτυχε.
Της δόθηκε άπλετος χρόνος και τον σπατάλησε άσκοπα και πολλές φορές επιζήμια για την κοινωνία, την επιχειρηματικότητα και τις πραγματικές ανάγκες.
Είναι η πρώτη φορά μετά από 30 χρόνια, ενεργούς παρουσίας στο Λουτράκι, που παίρνω δημόσια τον λόγο για τα δημοτικά θέματα, γιατί πιστεύω βαθειά στον κρίσιμο ρόλο του δήμου στις κοινωνικά και επιχειρηματικά, προβλήματα και τις ανάγκες.
Στις εκλογές του Οκτωβρίου 2023, στηρίζω και είμαι στην διάθεση της Μαρίας Πρωτοπαππά, για την αλλαγή που έχει ανάγκη ο τόπος μου, για την επανεκκίνηση του δήμου, για την δίκαιη κατανομή των ευκαιριών, την αξιοποίηση της ιστορίας, των πλεονεκτημάτων και της ομορφιάς της περιοχής μας.
Για να πάμε και πάλι το Λουτράκι στην κορυφή!
Το θέλουμε, το αξίζουμε και θα το καταφέρουμε.!
Γιατί όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε.
Οι καιροί δεν περιμένουν
Επιχειρηματίας-Λουτράκι
Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

1 thought on “Ο επιχειρηματίας Βασίλης Μαντάς στηρίζει ανοιχτά την Μαρία Πρωτοπαππά

 1. O σεβαστος μας Κυριος Βασιλης Μαντας δεν μας ειπε λεξη για το πως νομιζει οτι μπορει να βελτιωθει η κατασταση στο Λουτρακι. Ουτε μια προταση/ιδεα δεν μας εδωσε — μονο γκρινια.

  Όλοι μας μπορούμε να γκρινιζουμε συνέχεια αλλά προς το όφελος;

  Ας μας εξηγήσει λοιπόν ο σεβαστός μας Κύριος Μαντας τα λάθη που έγιναν και τι προτείνει για να εξασφαλίσουμε ένα καλύτερο μέλλον.

  Η γκρίνια είναι εύκολη — και η κυρία Μαρία μπορεί να γκρινιάξει μέρα νύχτα — αλλά για να ψηφίσουμε, θελουμε στοιχεία — τι δεν του άρεσε και γιατί, και τι ακριβώς προτείνει.

  Δεν φτάνει η γκρίνια σεβαστέ Κύριε Μαντα — δώστε μας και τις προτάσεις σας, σαν Λουτρακιωτης και επιχειρηματίας.

  Δεν μπορώ να ψηφίσω μόνο ΓΚΡΙΝΙΑ. Θέλω σοβαρές προτάσεις από σοβαρό άτομο σαν κι εσάς.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *