Ο Δήμος της Νέας Υόρκης φροντίζει τις γυναίκες. Καμιά ιδέα για το Λουτράκι…? [Photos]

0

heelsΤο «δώρο» του δήμου της Νέας Υόρκης στις γυναίκες

Οι γόβες-στιλέτο είναι σήμα κατατεθέν για τις κομψές και θηλυκές υπάρξεις, αλλά και για τη Νέα Υόρκη. Εχουν όμως ένα πρόβλημα: Σκαλώνουν στις σχάρες του μετρό.

Ετσι ο δήμος της Νέας Υόρκης έκανε ένα πρώτο βήμα υπέρ της επίλυσης του προβλήματος για τις γυναίκες: Τοποθέτησε δοκιμαστικά ειδικές σχάρες σε δύο περιοχές, στο Upper East Side, ώστε να μην εγκλωβίζονται τα δωδεκάποντα.

Ο Guardian έκανε ένα επιτόπιο ρεπορτάζ και σημειώνει ότι πλέον οι γυναίκες βγάζοντας αναστεναγμούς ανακούφισης, μπορούν να φορέσουν επιτέλους τα τακούνια της επιλογής τους χωρίς να ανησυχούν για το εάν θα κολλήσουν ή ακόμη και αν θα καταστραφούν τα ακριβά τα παπούτσια τους.

«Αυτό που έχουν κάνει είναι ένα σημαντικό πράγμα. Η παγκόσμια ειρήνη μπορεί να είναι λίγο πιο σημαντικό. Αλλά και πάλι: Η γόβα-στιλέτο είναι ένα σημαντικό brand της πόλης. Συμβάλλει στην μαγεία της νεοϋορκέζας. Αυτό δείχνει ότι η πόλη φροντίζει του πολίτες της» δήλωσε στον Guardian μια γυναίκα.

«Πρόκειται για σημαντική αλλαγή. Είμαι νεοϋορκέζα: Τα ψηλά τακούνια είναι μέρος του λάιφστάιλ εδώ στη Ν. Υόρκη» σχολίασε μια δεύτερη.

Πηγή: iefimerida.gr

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *