27/07/2024

Ο Δήμος Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων και η Τουριστική Λουτρακίου Α.Ε. ΟΤΑ στην 4η Πανελλήνια Έκθεση Τουριστικών Προορισμών και Παράδοσης

3

Ο Δήμος Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων και η Τουριστική Λουτρακίου Α.Ε. ΟΤΑ στην 4η Πανελλήνια Έκθεση Τουριστικών Προορισμών και Παράδοσης

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

photo3Δημοφιλής προορισμός για Έλληνες και αλλοδαπούς τουρίστες, ο Δήμος Λουτρακίου-Αγίων Θεοδώρων!
Ο Δήμος Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων και η Τουριστική Λουτρακίου Α.Ε. ΟΤΑ, συνεχίζοντας ανελλιπώς τις προσπάθειες στον τομέα της διαφήμισης και προβολής της ευρύτερης περιοχής του Δήμου και του Υδροθεραπευτηρίου LOUTRAKI THERMAL SPA , συμμετείχε στην Τουριστική έκθεση ‘’4η Πανελλήνια Έκθεση Τουριστικών Προορισμών και Παράδοσης’’ που πραγματοποιήθηκε στον εκθεσιακό χώρο του Μετρό Συντάγματος, από 3-5/6/20013.
Η Έκθεση προσέλκυσε πλήθος επισκεπτών από την πρωτεύουσα, αλλά και αλλοδαπούς τουρίστες που παρευρέθησαν εκεί για να ενημερωθούν για τους τουριστικούς προορισμούς της Ελλάδας.
Το περίπτερο του Δήμου και του Υδροθεραπευτηρίου Loutraki Thermal Spa που βρισκόταν σε κεντρικό σημείο στην έκθεση, προσέλκυσε μεγάλο μέρος ενδιαφερομένων επισκεπτών που ζήτησαν πληροφορίες και ενημερώθηκαν για τις απεριόριστες δυνατότητες της ευρύτερης περιοχής μας, ως εξαιρετική επιλογή για τις καλοκαιρινές τους διακοπές, αλλά και ως μια καλή επιλογή για κοντινές αποδράσεις από την πρωτεύουσα. Αξιοσημείωτο ενδιαφέρον υπήρξε για το Υδροθεραπευτήριο Loutraki Thermal Spa αλλά και τις υπηρεσίες που προσφέρονται σε αυτό.
Οι προσπάθειες του Δήμου Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων για την περαιτέρω προβολή, διαφήμιση και προώθηση του τουριστικού προϊόντος της ευρύτερης περιοχής θα συνεχιστούν και με άλλες ανάλογες δράσεις, οι οποίες θα ανακοινωθούν πολύ σύντομα.

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

3 thoughts on “Ο Δήμος Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων και η Τουριστική Λουτρακίου Α.Ε. ΟΤΑ στην 4η Πανελλήνια Έκθεση Τουριστικών Προορισμών και Παράδοσης

  1. Δηλαδή όλο το Λουτράκι εκπροσωπήθηκε απο το Loutraki Thermal Spa? Δεν υπήρχε κατι άλλο να παρουσιάσουμε?

  2. Ο LTO τι ρόλο βαράει? Μάλλον διακοσμητικό, για να λενε κάποιοι οτι εχουν μια ακόμα θέση….

  3. Πριν λιγες μέρες λάβαμε την ακόλουθη πρόσκληση:

    “Ο Δήμος Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων σε συνεργασία με την Τουριστική Λουτρακίου Α.Ε. ΟΤΑ και τον Οργανισμό Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Λουτρακίου-Loutraki Tourism Organization-, στα πλαίσια της συνεχιζόμενης προσπάθειας για την προβολή και διαφήμιση των δυνατοτήτων του τουριστικού προορισμού και του εμπλουτισμένου τουριστικού προϊόντος της ευρύτερης περιοχής του Δήμου, θα συμμετέχει με περίπτερο στην 4η Έκθεση Τουριστικών Προορισμών & Παράδοσης, που θα διοργανωθεί 3-4-5 Ιουνίου 2013, στην καρδιά της Αθήνας, στον εκθεσιακό χώρο του Μετρό, στην Πλατεία Συντάγματος.
    Η συμμετοχή του Δήμου Λουτρακίου-Αγίων Θεοδώρων, στην ως άνω τουριστική έκθεση, που είναι μια από τις σημαντικότερες που διοργανώνεται στην Αθήνα για την εσωτερική τουριστική αγορά και όχι μόνο, προσελκύει πλήθος επισκεπτών, αφενός μεν γιατί ο εκθεσιακός χώρος είναι γνωστός στο κοινό για την ποιότητα και το ενδιαφέρον που παρουσιάζουν οι κλαδικές εκθέσεις που διοργανώνονται εκεί και αφετέρου, λόγω του ότι το επιβατικό κοινό που κινείται με το Μετρό στην Πλατεία Συντάγματος, ξεπερνά καθημερινά τους 350.000 επιβάτες.
    Στην έκθεση θα φιλοξενηθούν 33 περίπτερα, με τη συμμετοχή εκτός από το Δήμο Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων, της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου (Κέα, Κύθνος, Αμοργός, Αντίπαρος, Ίος, Μήλος, Φολέγανδρος κ.ά), της Περιφέρειας Θεσσαλίας, του Δήμου Πόρου, Αίγινας, Σπετσών, Ύδρας, καθώς και η Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας – Σποράδων, Βόλου κ.ά.
    Ο Δήμος Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων που θα συμμετέχει στην τουριστική έκθεση με δικό του περίπτερο, στοχεύει στην αύξηση του μεριδίου της πολυδύναμης τουριστικής αγοράς του Λεκανοπεδίου της Αττικής, υπενθυμίζοντας στο Αθηναϊκό κοινό τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του αγαπημένου τους κοντινού τουριστικού προορισμού”

    Στην πρωτη πρόταση αναφέρονται 2 φορεις να συνεργάζονται με το Δημο. Που πηγε ο δευτερος?

    Ο “Οργανισμός Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Λουτρακίου-Loutraki Tourism Organization” την “εκανε” με ελαφρά πηδηματάκια, ή κάποιοι φρόντισαν να μην τον συμπεριλάβουν στο Δελτίο Τύπου του Δήμου? Οτι και απο τα δυο να συμβαίνει ειναι ντροπή να προβάλλεται τετοια απαξιωση. Και δυστυχώς προβάλλεται έντονα απο στελέχη του Δημου και της Τουριστικής Λουτράκιου απαξίωση προς τον LTO. Κρίμα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *