19/04/2024

Ο Γιώργος Γούλας είναι το νέο απόκτημα του Α.Ο. Λουτράκι

0

Η επιθετική ενίσχυση που αναζητούν τις τελευταίες μέρες οι οράνιε ξεκίνησε σήμερα με την απόκτηση του 22χρονου ακραίου επιθετικού Γιώργου Γούλα.

Ο Ξανθιώτης ποδοσφαιριστής ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα στα τμήματα υποδομής της Skoda Ξάνθη και για τρία χρόνια υπήρξε μέλος της ομάδας Κ20 της ακριτικής Π.Α.Ε.

Την αγωνιστική περίοδο 2014-2015 μεταπήδησε στον Π.Α.Ο Κρουσώνα (24 συμμετοχές), για να ακολουθήσει στη συνέχεια, την περίοδο 2015-2016 η Επισκοπή (25 συμμετοχές). Μετά από δύο «γεμάτες» σεζόν στην Κρήτη, ο νεαρός επιθετικός μετακόμισε φέτος το καλοκαίρι στη Ρόδο για λογαριασμό του Ιάλυσου.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής των οράνιε το νέο απόκτημα της ομάδας δήλωσε:

“ Δέχτηκα προτάσεις τις τελευταίες μέρες και από άλλες ομάδες. Οι πληροφορίες που συγκέντρωσα, όμως για τον Α.Ο Λουτράκι ήταν όλες τους εξαιρετικές. Αυτό το γεγονός σε συνδυασμό με την επιμονή και την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν ο πρόεδρος κ. Καναβός και ο προπονητής της ομάδας με έκαναν να πάρω αυτή την απόφαση. Θέλω να βοηθήσω την καινούργια μου ομάδα να ξεπεράσει το άτυχο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα και να επιστρέψει σύντομα στο δρόμο των επιτυχιών».

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *