Ο Βασίλης Μπισμπίκης μιλά για πρώτη φορά για τη σχέση του με τη Βανδή: «Είμαι ευτυχισμένος, παίρνω πολλή αγάπη»

0

Ο Βασίλης Μπισμπίκης μιλά για πρώτη φορά για τη σχέση του με τη Βανδή: «Είμαι ευτυχισμένος, παίρνω πολλή αγάπη» [βίντεο]
Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης: Εκαναν βιντεοκλήση στο J2US

Αν ένα ζευγάρι έχει τραβήξει περισσότερο τα «φώτα» της δημοσιότητας αυτό είναι ο Βασίλης Μπισμπίκης με τη Δέσποινα Βανδή.

Ο γνωστός ηθοποιός έδωσε σήμερα την πρώτη του μεγάλη συνέντευξη από όταν έγινε γνωστή η σχέση του με την δημοφιλής τραγουδίστρια. Μιλώντας στην εκπομπή «Στούντιο 4», ο Βασίλης Μπισμπίκης δεν θα μπορούσε να μην ερωτηθεί σχετικά με τη νέα του σχέση. Αναφέρθηκε στη «αγάπη» που παίρνει από τη Δέσποινα Βανδή, τους δημοσιογράφους που «γίνονται χυδαίοι» και «ειβάλουν στην προσωπική του ζωή» εκνευρίζοντάς τον, ενώ σημείωσε πως δεν νιώθει περιορισμένος όταν βγάινει έξω με τη σύντροφό του παρότι αμφότεροι είναι ιδιαίτερα αναγνωρίσιμοι.
Αρχικά, σχετικά με τους δημοσιογράφους που τους ακολουθούν, δήλωσε: «Κάποιες στιγμές μπορεί να με εκνευρίσει όταν γίνεται εμμονικό από κάποιους ανθρώπους ή όταν γίνεται χυδαίο από κάποιους δημοσιογράφους. Απογοητεύεσαι από ανθρώπους που κλέβουν την ιδιωτική σου ζωή για να την πουλήσουν για 100 ευρώ. Άνθρωποι που κάθεσαι μαζί σε ένα τραπέζι. Κάποιοι δημοσιογράφοι το παρουσιάζουν οκ, κάποιοι όμως το κάνουν χυδαία οπότε δεν μπορείς να μην εκνευρίζεσαι. Θα περάσει. Περνάει. Έτσι ελπίζω». Ενώ, για το εάν αποζητά την αγάπη πρόσθεσε: «Ζητάω την αγάπη από τους ανθρώπους που είναι γύρω μου και τους ανθρώπους που αγαπάω. Ζω μέσα στην αγάπη. Δεν γίνεται αλλιώς. Έχω αγάπη τώρα».

«Είμαι ευτυχισμένος με τη Δέσποινα Βανδή, παίρνω πολλή αγάπη από εκείνη»

Οσον αφορά στο αν νιώθει ελεύθερος στις εξόδους του με τη διάσημη τραγουδίστρια, ο Βασίλης Μπισμπίκης ξεκαθάρισε: «100%. Όσες φορές έχουμε βγει έξω, είμαι 100% φυσιολογικός αν δεν ήταν παπαράτσι κι όλα αυτά. Το ξέρω ότι θα συμβεί αλλά δεν με ενδιαφέρει. Δεν γίνεται αλλιώς. Δεν γίνεται να μη ζεις επειδή κάποιοι άνθρωποι έχουν αποφασίσει να σε κυνηγάνε από πίσω με μια κάμερα. Δεν είμαι άνθρωπος που κρύβομαι. Δεν έχω κρυφτεί. Δεν με ενδιαφέρει αυτό».

«Είναι ωραία αυτή η φάση της ζωής μου. Είμαι ευτυχισμένος. Σε αυτή τη φάση της ζωής μου είμαι ευτυχισμένος», σημείωσε ο γνωστός πρωταγωνιστής για τη νέα αρχή στη ζωή του με τη Δέσποινα Βανδή και πρόσθεσε: «Παίρνω πολλή αγάπη από τη Δέσποινα».

Για τα σχόλια που τον ήθελαν να έχει αλλάξει και να πηγαίνει πια στα μπουζούκια λόγω της σχέσης του με τη Δέσποινα Βανδή, ο Βασίλης Μπισμπίκης σχολίασε πως πάντα πήγαινε στα κέντρα διασκέδασης, ενώ δεν δίστασε να αποκαλύψει πως έχει επισκεφτεί παλαιότερα τη Δέσποινα Βανδή σε νυχτερινό κέντρο που εμφανιζόταν.

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *